Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Bilete pentru meciurile naţionalei

Ziarul de Vrancea
20 sep 2016 871 vizualizări
FRF anunţă că suporterii care doresc să asiste la partidele pe care echipa naţională le va disputa la începutul lunii viitoare în Armenia şi în Kazahstan, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, îşi pot comanda bilete de intrare la meciurile respective.

Pentru meciul cu Armenia, programat la 8 octombrie, de la ora locală 18.00, la Erevan, sunt disponibile 900 de bilete, cu preţurile de 8 euro la peluză (700 de locuri) şi 17 euro la tribuna I (200 de locuri). La partida de la Astana, programată în 11 octombrie, de la ora locală 18.00, sunt disponibile 1.000 de tichete de intrare, toate în peluză. Preţul unui bilet este de 3 euro. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. O persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, iar data limită pană la care acestea pot fi comandate este de 30 septembrie. Biletele achitate vor putea fi ridicate pe baza actului de identitate şi a codului de comandă de la casieria stadionului, în ziua partidei.

Războiul Stelelor nu se mai termină

CSA Steaua a depus, o cerere de chemare în instanţă a clubului deţinut de Gigi Becali, Fotbal Club Steaua Bucureşti, prin care solicită recuperarea prejudiciului de 36,8 milioane de euro din folosirea mărcii în perioada 2004-2014, a declarat pentru News.ro, juristul MApN, locotenent-colonel de justiţie Florin Talpan. "Am înaintat azi o cerere de chemare în judecată prin care am solicitat recuperarea prejudiciului cauzat de folosirea mărcii de către FCSB. Prejudciu care a fost stabilit de către evaluator, chestiunea este foarte simplă. Sunt încrezător în şansele de reuşită, de asta am şi înaintat această cere în instanţă. Cu reprezentanţii FCSB nu am niciun răspuns, nu comunic cu ei", a declarat Talpan pentru News.ro.

Adio, CSM Ploieşti

Cele două echipe de handbal seniori, feminin şi masculin, ale CSM Ploieşti s-au retras din competiţiile în care erau înscrise în acest sezon, respectiv Liga Naţională şi Divizia A, a anunţat ieri clubul printr-un comunicat postat pe site-ul propriu. .În ceea ce priveşte participarea în Cupa EHF, o decizie finală se va lua în zilele următoare. De asemenea, tot în cursul acestei zile au fost reziliate toate contractele sportivilor şi antrenorilor din cadrul secţiei de baschet masculin, iar în zilele următoare, vor fi reziliate toate înţelegerile cu sportivii şi tehnicienii echipei de handbal masculin.  Clubul Sportiv Municipal Ploieşti se confruntă, de mai multe luni, cu un blocaj financiar.

De ce a plecat Bonetti?

Tehnicianul italian Dario Bonetti a declarat, ieri într-un interviu acordat site-ului jn24.it, că a demisionat de la ASA Targu Mureş din cauza problemelor financiare cu care se confrunta clubul din Liga I. "Fără fonduri şi fără a putea aduce jucători e dificil să stabileşti un proiect. Am antrenat în Scoţia, Ungaria, Zambia şi Romania, dar nu şi în Italia la un nivel înalt. Generaţia mea, din care fac parte Gentile, Cabrini sau Maldini, nu lucrează în Italia din diferite motive. Am fost crescuţi să nu dăm o importanţă prea mare impresarilor. Iar în Italia dacă nu ai raporturi stranse cu impresarii este complicat", a spus tehnicianul.  Dario Bonetti, în varstă de 54 de ani, a pregătit-o pe ASA Targu Mureş în primele trei etape ale actualului sezon.

Saviola antrenează în Andorra

Fostul internaţional argentinian Javier Saviola, care de-a lungul carierei sale fotbalistice a evoluat pentru FC Barcelona, Real Madrid, Benfica sau AS Monaco, s-a mutat cu familia în Andorra şi a devenit antrenor secund la echipa FC Ordino, care evoluează în modesta ligă din această ţară. Saviola, în varstă de 34 de ani, a intrat în contact cu această echipă prin intermediul unor prieteni, şi s-a aflat pe banca tehnică a formaţiei chiar în prima etapă, cand FC Ordino a pierdut cu 0-1 în faţa celor de la Lusitans. Argentinianul şi-a propus să înceapă munca de la baza echipei pentru a putea progresa şi căpăta experienţă în munca de formare a jucătorilor.  Saviola a îmbrăcat de 44 de ori tricoul reprezentativei ţării sale.

Barton, anchetat pentru pariuri

Atacantul englez al echipei Glasgow Rangers, Joey Barton, este vizat de o anchetă a Federaţiei Scoţiene de Fotbal, după ce ar fi pariat, a anunţat, ieri L'Equipe. Conform sursei citate, Barton ar fi pariat la meciul pe care echipa Celtic Glasgow l-a pierdut, săptămana trecută, în deplasare, cu scorul de 0-7, în faţa formaţiei FC Barcelona, în prima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor. Regulamentul Federaţiei Scoţiene interzice jucătorilor să parieze pe meciuri de fotbal. Joey Barton, în varstă de 34 de ani, a fost exclus, ieri, de antrenorul Mark Warburton din lotul echipei Glasgow Rangers pentru o perioadă de trei săptămani pentru că şi-a insultat mai mulţi coechipieri la un antrenament.


Heath, din nou Mister Olympia

Americanul Phil Heath, în varstă de 36 ani, a caştigat pentru a şasea oară consecutiv trofeul Mister Olympia, rezervat celui mai bun culturist al lumii, intrand totodată în posesia premiului de 400.000 dolari acordat de Federaţia Internaţională de Bodybuilding şi Fitness, organizatoarea concursului care a avut loc la Las Vegas. În urma acestui succes, Heath s-a apropiat la un singur titlu de celebrul actor american de origine austriacă Arnold Schwarzenegger, care a caştigat şapte statuete Mister Olympia în cariera sa de culturist, între 1970 şi 1980.  Phil Heath mai are, totodată, nevoie de doar două victorii pentru a egala recordul all-time, deţinut în comun de Lee Haney (1984-1991) şi Ronnie Coleman (1998-2005), care au obţinut cate opt succese consecutive la Mister Olympia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.