Sport

Liga de minifotbal începe duminică

Dan Chiriac
15 sep 2016 438 vizualizări
Joi seara a avut loc şedinţa tehnică pentru începerea campionatului

Ediţia a VII-a a campionatului de minifotbal va debuta duminică, cand are loc prima etapă. Joi seara a fost programată şedinţa tehnică de pregătire a noului sezon. Organizatorii au decis să amane cu o săptămană startul noului sezon, pentru  a permite tuturor echipelor să se organizeze pentru campionat. Sezonul 2016-2017 propune iubitorilor de minifotbal trei trofee într-un singur an competiţional, campionat, cupă şi cupa ligii. Caştigătoarele urmează să participe la fazele naţionale organizate de Federaţia de minifotbal din Romania, în perioada iunie-iulie 2017. Jocurile din Ligă se vor desfăşura la baza sportivă La Castel din strada Vrancei, care alături de AutoVip Focşani, va fi partener oficial pentru noul sezon de minifotbal. Sistemul de desfăşurare a campionatului local va fi stabilit în funcţie de numărul echipelor  înscrise în noul sezon. Organizatorii Ligii doresc înfiinţarea primei ediţii a LIGII DE OLD-BOYS, cu participarea jucătorilor de peste 38 de ani (cu 2 jucători cu varste cuprinse între 35-38 de ani în lot), competiţie care la finalul întrecerii va trimite campioana la prima ediţie a Campionatului Naţional de minifotbal de Old-Boys, în organizarea Federaţiei de minifotbal, în luna iunie 201. Startul întrecerii este programat în 24 septembrie. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.