Sport

Luptăm, luptăm, luptăm şi caştigăm!

Cătălin VLĂDESCU
13 sep 2016 2686 vizualizări
Două meciuri s-au jucat din această ediţie de campionat, meciuri care au însemnat tot atatea prilejuri de a demonstra că echipa noastră, CSM Focşani 2007, şi-a însuşit pe deplin lecţiile primite în precedenta ediţie de Liga Naţională la handbal masculin.

Un început de sezon solid, matur, în care băieţii noştri au arătat că tratează handbalul cu seriozitate şi respect, aşa cum cel mai mult îşi doreşte profesorul Viorel Ciubotaru.

 Sigur, noul sezon este abia la început şi nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece înainte de vreme, trebuie să rămanem concentraţi, cu picioarele pe pămant, modeşti şi luptători. La Focşani vine miercuri o altă echipă cu pretenţii, Potaissa Turda, echipă care în prima etapă a zdrobit Vasluiul chiar pe teren propriu cu 45-28, iar în etapa a doua, chiar dacă a pierdut în cele din urmă 31-36, a făcut în prima repriză, din campioana Dinamo o echipă oarecare. Acestea sunt datele problemei de la care pleacă meciul de miercuri din Polivalentă. Nu ascund faptul că anul acesta sunt chiar şi mai optimist decat în sezonul trecut, ba chiar vreau să molipsesc pe cat mai mulţi din iubitorii handbalului, asta în ciuda faptului că va fi, recunosc, cu mult mai dificil decat anul trecut, infernal de greu. Trebuie să credem în echipa noastră, care ne-a demonstrat că anul acesta jucăm de pe alte poziţii. La Focşani toate echipele, indiferent de numele lor, trebuie să vină cu respect, să ştie că aici nu se adună puncte. Pe de altă parte sunt convins că suporterii focşăneni, aceşti minunaţi oameni care au umplut meci de meci anul trecut scaunele din Polivalentă, vor face o atmosferă şi mai frumoasă sezonul acesta. Alături de băieţii din teren trebuie să arătăm împreună de ce de la Focşani, ca adversar,  va fi greu să pleci cu puncte. Prin urmare, să fim echilibraţi, să credem şi să fim conştienţi de valoarea per ansamblu a echipei noastre, a grupului format la Focşani. Orice meci începe de la 0-0. De aici, mai departe, depinde numai de noi, de braţele şi minţile noastre! Luni a fost ziua de naştere a profesorului Viorel Ciubotaru, încă un motiv în plus pentru ca miercuri să învingem. Va fi, fără îndoială, cel mai frumos cadou pentru omul care a reinventat această echipă. Cu această ocazie îi spunem şi noi la mulţi ani, sănătate şi multă inspiraţie! Mă uit la ceas…cand scriu aceste randuri mai sunt doar 33 de ore pană la meci....deja gandurile-mi zboară către partidă, către voi băieţi, către suporteri, către familia de la sală! Victorie! (C. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.