Sport

Noua echipă de fotbal din Focşani s-a impus clar şi în deplasare

Dan Chiriac
11 sep 2016 1125 vizualizări
Naţional Goleşti a produs marea supriză în etapa a doua a Superligii Altdorf Tehnik, reuşind un rezultat de egalitate la Dumbrăveni u cel mai frumos meci al rundei a avut loc la Gugeşti, unde gazdele s-au impus cu 5-4 în faţa celor de la ACS Odobeşti

CSM 2007 Focşani a arătat şi sambătă că va fi foarte greu în acest sezon să se încurce. O formaţie alcătuită pentru liga a treia, cu jucători valoroşi, pare să nu aibă foarte multe probleme nici pe terenurile din deplasare. Sambătă, focşănenii au decis încă din prima jumătate de oră partida de la Slobozia Ciorăşti. Grigorică, Remus Popa şi Lupu au dus scorul la 3-0 pană în minutul 30. Gazdele au avut ocazia să marcheze în prima repriză, dar bara s-a opus. Focşănenii au ratat multe alte ocazii, portarul gazdelor, George Sîrbu intervenind de multe ori în faţa atacanţilor focşăneni. Nici repriza a doua nu s-a desfăşurat după alt scenariu. Bogdan Grigorică a dus scorul la 4-0, iar tabela a fost închisă de Dragoş Lăbunţ, care a transformat direct o lovitură liberă din lateral. La final, gazdele au recunoscut superioritatea CSM-ului. De altfel, gazdele răman o echipă ce va avea un cuvant de spus în acest sezon. Antrenorii Vasile Burgă şi Adrian Toma au început cu următoarea formaţie: Ivanciu– Grama, Chivu, Negrea – Dumitriu, Manu, Negoescu, A. Duca, Grigorica – Lupu, R.Popa. Au mai intrat: Nistor, Lăbunţ, Ivanciu, G.Duca. Focşănenii vor juca etapa viitoare, sambătă, derby-ul cu Euromania Dumbrăveni, campioana ediţiei precedente. Partida va avea loc sambătă, cu începere de la ora 17.00. Conducerea clubului focănean a anunţat că-şi doreşte în tribune cat mai mulţi fani care să conducă echipa spre o nouă victorie.

Naţional Goleşti, scor alb la Dumbrăveni

Euromania Dumbrăveni nu a reuşit să caştige partida de pe teren propriu cu Naţional Goleşti. A fost întalnirea ce a opus campioana din ediţia precedentă şi formaţia care a dominat între 2010-2013 fotbalul judeţean caştigand campionatele şi cupele judeţene. Goleştenii au revenit în campionat după doi ani de pauză şi au reuşit să obţină primul punct chiar pe terenul unei formaţii ce a anunţat că se va lupta pentru primul loc în acest sezon. Naţional Goleşti a reuşit să ţină în şah formaţia gazdă, care a ratat mai multe ocazii de gol. Avand de disputat un meci restanţă cu Voinţa Slobozia Ciorăşti, formaţia pregătită de Ionuţ Irimia poate ajunge pe podium în Superliga Altdorf Tehnik. Cel mai frumos meci al rundei a avut loc la Gugeşti. Echipa gazdă a reuşit să treacă cu 5-4 de ACS Odobeşti, după un meci foarte disputat. Ciubotaru a deschis scorul pentru gugeşteni, dar Milea a egalat. În minutele de prelungire ale primei reprize, Ciubotaru a adus din nou în avantaj echipa gazdă. Bălăşoiu şi Costin au marcat golurile etapei, cu execuţii de la 30 de metri de poarta adversă. Cătălin Popa a marcat în propria poartă, astfel încat scorul a ajuns 5-2, cu 10 minute înainte de final. Odobeştenii nu au cedat şi au mai punctat de două ori, făcand finalul meciului foarte tensionat. Victoria gazdelor este meritată. Dinamo Tătăranu a reuşit să-şi ia revanşa după înfrangerea din prima etapă de la Focşani şi a trecut cu 8-2 de FCM Adjud. Voinţa Cîrligele s-a impus cu 5-2 în partida de pe teren propriu cu Tractorul Năneşti. Unirea Ţifeşti s-a impus cu 5-0 în deplasarea de la Pufeşti.  În sezonul 2016/2017, Superliga Altdorf Tehnik are următoarea componenţă: Euromania Dumbrăveni, ACS Odobeşti, Voinţa Cîrligele, Unirea Ţifeşti, Victoria Gugeşti, Tractorul Năneşti, Voinţa Sl. Ciorăşti, Naţional Goleşti, CSM Focşani 2007, ASS Victoria Pufeşti, Dinamo Tătăranu, FCM Adjud.

Amical caştigat de AS Suraia

Profitand de pauza oferită în liga a cincea, două echipe au disputat o partidă amicală. Sportul Ciorăşti a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 2-1 de AS Suraia. Pe noua bază sportivă de la Salcia Veche, cateva sute de spectatori au dorit să asiste la meciul formaţiei favorite. Fanii aşteaptă rezultate mai bune în partidele oficiale. Liga a cincea va avea următoarea componenţă: Voinţa Răstoaca, Unirea Milcovul, AS Suraia, Gloria Răcoasa, Trotuşul Rugineşti, FC Panciu, Sportul Ciorăşti, Podgoria Coteşti, Săgeata Bilieşti.  (Dan CHIRIAC)

Rezultatele etapei:

Sambătă
Voinţa Slobozia Ciorăşti – CSM Focşani 0-5
Euromania Dumbrăveni – Naţional Goleşti 0-0

Duminică
Dinamo Tătăranu – FCM Adjud 8-2
Voinţa Cîrligele – Traxtorul Năneşti 5-2
ASS Victoria Pufeşti – Unirea Ţifeşti 0-5
Victoria Gugeşti – ACS Odobeşti 5-4
Clasament: CSM Focşani 6p, Victoria Gugeşti 6p, Unirea Ţifeşti şi Euromania Dumbrăveni 4p, ACS Odobeşti, Voinţa Cîrligele, Dinamo Tătăranu 3p, Naţional Goleşti, Tractorul Năneşti 1p, Voinţa Slobozia Ciorăşti, FCM Adjud, Unirea Pufeşti 0p.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.