Sport

Transferuri pe ultimii metri

Ziarul de Vrancea
6 sep 2016 704 vizualizări
Atacant de Euro 2016 la Dinamo * marea speranţă Man a ajuns la Steaua * CFR s-a schimbat din mers

 FC Dinamo a anunţat, ieri, transferul internaţionalului slovac Adam Nemec, care a evoluat ultima dată la formaţia olandeză Willem II Tilburg. În varstă de 31 de ani, Adam Nemec şi-a început cariera în campionatul Slovaciei la MFK Dubnica (2002-2004) şi a mai jucat pentru MSK Zilina (2004-2007), Erzgebirge Aue (2007-2008), Genk (2008-2009), FC Kaiserslautern (2009-2011), FC Ingolstadt (2011-2012), Union Berlin (2012-2015), New York City FC (2015) şi Willem II (2015-2016), se arată pe site-ul "alb-roşilor". El a evoluat 53 de minute la Euro 2016, în meciurile Rusia - Slovacia 1-2 şi Ţara Galilor - Slovacia 2-1. La echipa naţională, Nemec a marcat şase goluri în 23 de partide pentru naţionala Slovaciei.
* Clubul UTA Bătrana Doamnă a anunţat că l-a transferat pe atacantul Dennis Man la FC Steaua Bucureşti, adăugand că mutarea a fost făcută pentru o sumă record în fotbalul arădean, plus un procent dintr-un transfer ulterior. Atacantul a petrecut 9 ani la Atletico şi doi ani la UTA, suma urmand să se împartă egal între cele două cluburi. Potrivit gsp,ro, FC Steaua a plătit 350.000 de euro pentru Man. Dennis Man, fotbalist în varstă de 18 ani, a evoluat în sezonul trecut în 26 de meciuri şi a marcat opt goluri.
* CFR Cluj a anunţat o serie de noi transferuri, în ultima parte a perioadei. Mijlocaşul croat al echipei FC Bari, Tomislav Gomelt, a fost împrumutat pentru încă un sezon la formaţia CFR Cluj. Gomelt, în varstă de 21 de ani, a jucat şi în sezonul precedent la CFR Cluj sub formă de împrumut. Tomislav Gomelt a mai evoluat în cariera sa la echipele Tottenham Hotspur, Espanyol Barcelona B şi Anvers. Apoi, CFR l-a achiziţionat de la CSM Poli Iaşi pe atacantul Dan Roman, care, în sezonul trecut, a evoluat la FC Botoşani. În fine, ieri, gruparea de pe Gruia a anunţat că a obţinut serviciile fotbalistului croat Tomislav Sorsa, fost căpitan al echipei NK Osijek. Sorsa are 27 de ani şi a fost legitimat la Osijek de la începutul carierei. El a jucat un singur sezon la altă echipă, în 2008/2009, la Karlovac, sub formă de împrumut. Ieri, a fost adus la CFR Cluj, jucătorul de 23 de ani Billel Omrani, aparţinand de Olympique Marseille, dar care a jucat în ultima vreme cu împrumut la Arles-Avignon. La CFR Cluj au mai venit în această vară fundaşii Laurenţiu Rus (de la FC Voluntari) şi Andrei Peteleu (Petrolul), mijlocaşii Alexandru Neagu (Academica Clinceni), Alexandru Chiriţă (FC Rapid), Cosmin Sarbu (FC Baia Mare)  şi atacantul Attila Hodgay (Ferencvaros).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.