Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Gnohere, bun pentru iarnă la Steaua

Ziarul de Vrancea
6 sep 2016 928 vizualizări
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, ieri, la Digisport, că a dorit să-l achiziţioneze pe atacantul dinamovist Harlem Gnohere, dar oficialii dinamovişti au refuzat, printr-un intermediar, suma 800.000 de euro pentru acesta

"Dacă s-a zvonit ceva, că Becali bagă raca, nu e în firea mea...Nu fac aşa ceva. Eu respect legea. Dacă băiatul ăla vrea să plece, păi dacă omul vrea să-şi facă viitorul, ce vede în Romania? Mă duc la Steaua şi apoi plec în Qatar sau Kuwait...fac un milion...si aia e. Am dat 600.000, 800. 00 de mii, nu au vrut sa-l dea. Am transmis printr-un avocat, nu au vrut. în iarnă, îl luăm la Steaua. Mai mult îl iau dacă dă gol cu Steaua", a spus Becali.

Rednic pleacă la Mechelen

Tehnicianul Mircea Rednic ar urma să prea conducerea echipei KV Mechelen, rămasă fără antrenor după ce Aleksandar Jankovic a plecat, ieri, la Standard Liège. Clubul Standard Liege l-a demis, ieri, pe tehnicianul Yannick Ferrera şi l-a numit imediat pe Jankovic, care era antrenor la KV Mechelen din 2014. Vinerea trecută, Mircea Rednic, prezent la Mediaş la meciul naţionalei under 21 a Romaniei cu Luxemburg, scor 4-0, a declarat că în aproximativ două săptămani va prelua conducerea unei echipe belgiene de prim eşalon. Mircea Rednic a antrenat în Belgia echipele Standard Liege şi KAA Gent. În ultimele zile, numele tehnicianului a fost vehiculat în legătură cu grupările Standard Liege şi Mouscron. După cinci etape, KV Mechelen se află pe locul 7 în clasamentul campionatului belgian, cu 8 puncte. Standard Liege este pe 11, cu şase puncte, iar Mouscron pe 14, cu trei puncte.

De Zerbi a fost uns la Palermo

Fostul jucător al echipei CFR Cluj, Roberto De Zerbi, este noul antrenor al echipei Palermo, el înlocuindu-l pe Davide Ballardini, informează gruparea italiană.  După doar două etape din Serie A, în care Palermo a înregistrat o înfrangere şi o remiză, patronul Maurizio Zamparini, cunoscut pentru faptul că schimbă des antrenorii, a decis să renunţe la serviciile lui Ballardini. El l-a ales pentru a-l înlocui pe Roberto De Zerbi, în varstă de 37 de ani care a jucat la CFR Cluj în perioada 2010/2012 şi care a plecat recent de la Foggia.De Zerbi a caştigat cu CFR Cluj Liga I de două ori şi Cupa Romaniei. Palermo a avut şapte antrenori diferiţi în sezonul trecut, în total nouă mandate: Giuseppe Iachini (de două ori), Ballardini (de două ori), Fabio Viviani, Guillermo Schelotto, Giovanni Bosi, Giovanni Tedesco şi Novellino.

Blat în zona CONCACAF

Jucătorii naţionalei din El Salvador au declarat, într-o conferinţă de presă, că li s-au oferit bani pentru trucarea meciului cu Canada, din preliminariile Cupei Mondiale, lor cerandu-li-se de către un om de afaceri să nu piardă la alt scor decat 0-1, dacă va fi cazul. Recompensele în cazul unei victorii sau a unei remize ar fi fost mai mari. Fotbaliştii au prezentat o înregistrare audio cu persoana care i-a abordat pentru trucarea meciului, omul de afaceri Ricardo Padilla. Ei au precizat că omul de afaceri s-a prezentat la hotelul în care sunt cazaţi şi a cerut să discute cu ei. Jucătorilor li s-ar fi oferit cate 30 de dolari pentru fiecare minut jucat în partida cu Canada în cazul unei victorii, cate 20 de dolari pentru fiecare minut la o remiză şi 15 dolari pentru fiecare minut la o înfrangere, dar doar pentru 0-1. O înfrangere la o diferenţă mai mare de două goluri nu le-ar fi adus niciun ban fotbaliştilor din partea omului de afaceri.

Atac la urne

Treizeci de huligani au atacat un restaurant din Atena unde avea loc tragerea la sorţi a ligii a doua din Grecia, în atac fiind rănite patru persoană. Un fotoreporter a fost transportat la spital, el suferind tăieturi şi contuzii, iar alte trei persoane au primit îngrijiri la restaurant. Huliganii au spart sticle, au răsturnat mese şi scaune şi i-au lovit pe toţi cei care le-au ieşit în cale. în plus, ei au distrus echipamente ale mass-media şi cateva maşini care erau în parcare.Viceministrul grec al Sporturilor, Stavros Kontonis, a calificat atacul drept "inacceptabil şi de condamnat". El a adăugat că acest incident arată criza profundă în care este fotbalul elen. Kontonis a menţionat că fanii care au fost implicaţi în atac vor răspunde în faţa justiţiei. Huliganii au fugit de la locul atacului înaintea sosirii poliţiştilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.