Sport

AS United Focşani a caştigat Supercupa la minifotbal

Dan Chiriac
5 sep 2016 1273 vizualizări
Vicecampioana din ediţia precedentă a învins cu 3-0 campioana, Sanorom Boloteşti


AS United Focşani a învins cu 3-0 campioana en-titre, Sanorom Boloteşti, în supercupa Ligii AutoVip Focsani, în deschiderea sezonului de minifotbal. Vicecampioana ediţiei trecute, United, a reuşit pentru a doua oară în istoria echipei adjudecarea trofeului.Ultimele întalniri directe au fost caştigate de Sanorom, 2-1 în ultima etapă a sezonului trecut şi 4-1 în sferturile de finală a Campionatului Regional de la Roman. Cristian Bîra în minutul 10, noua achiziţie Claudiu Mihai în minutul 14 şi Remus Popa cu şapte minute înainte de final au marcat pentru o victorie meritată şi muncită pentru formaţia pregătită de Rodinel Stan şi manageriată de Florin Măzăreanu şi Sabin Voicu.
Sanorom Boloteşti - AS United Focşani 0-3 (0-2) Au marcat Cristian Bîra, Mihai Claudiu, Remus Popa


Sanorom : Manuel Ivanciu – Ionuţ Manu,Cătălin Dima, Cătălin Grama, Răzvan Crăciun, Iulian Niţă, Liviu Dumitriu, Claudiu Ionescu şi Florin Ciobotaru, antrenor Adrian Toma.


AS United Focsani – Ionuţ Toma - Adrian Porumboiu, Cristian Bîra, Ionuţ Socol, Rodinel Stan, Ionuţ Olaru, Nicuşor Chirică,Lucian Dediu, Remus Popa, Mihai Claudiu.


Campionatul începe pe 11 septembrie


Ediţia a-VII-a a campionatului de minifotbal debutează cu prima etapă duminică 11 septembrie. Miercuri 7 septembrie este programată ultima şedinţă tehnică de pregătire a noului sezon. Pe ordinea de zi sunt următoarele: depunerea dosarelor de înscriere, stabilirea sistemului competiţional, calendarul competiţional şi tragerea la sorţi a primei etape. Sezonul 2016-2017 propune iubitorilor de minifotbal trei trofee într-un singur an competiţional, campionat, cupă şi cupa ligii. Caştigătoarele urmează să participe la fazele naţionale organizate de Federaţia de minifotbal din Romania, în perioada iunie-iulie 2017. Cei interesaţi pot obţine informaţii la telefon 0744.890.085 sau pe pagina de facebook a competeţiei, Liga Minifotbal Amatori Vrancea. Jocurile din Ligă se vor desfăşura la baza sportivă La Castel din strada Vrancei, care alături de AutoVip Focşani, va fi partener oficial pentru noul sezon de minifotbal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.