Sport

Primul meci pe teren propriu la fotbal pentru CSM Focşani 2007

Dan Chiriac
2 sep 2016 1248 vizualizări
Noua echipă de fotbal din Focşani va porni la drum sambătă u obiectivul formaţiei focşănene este promovarea în liga a treia u campioana ediţiei precedente a anunţat un obiectiv similar pentru sezonul ce începe sambătă

Sambătă 3 septembrie şi duminică 4 septembrie 2016 va avea loc prima etapă a Superligii Altdorf Tehnik. CSM Focşani 2007 va porni la un nou drum, cu un obiectiv clar, promovarea în liga a treia. Antrenorii Vasile Burgă şi Adrian Toma vor putea conta pe următorii jucători: Gabriel Lazăr şi Manuel Ivanciu – portari, George Duca, Cătălin Ivanciu, Remus Popa, Dragoş Lăbunţ, Cătălin Grama, Ionuţ Nistor, Emilian Chivu, Liviu Dumitriu, Ştefan Lupu, Iulian Negoescu, Alexandru Duca, Robert Negrea. Dorin Popa, care iniţial şi-a exprimat disponibilitatea de a juca pentru CSM Focşani 2007 în Liga a IV-a, a primit o ofertă din Liga a II-a, de la Şoimii Pîncota echipă căreia urma să-i dea un răspuns. Preşedintele secţiei, Gheorghe Căldare, a spus că obiectivul formaţie este promovarea în Liga a III-a la finalul ediţiei de campionat. “Vă invităm să ne fiţi alături la debutul nostru, al noii echipe de fotbal a Focşaniului, pe un drum pe care ni-l dorim să fie al performanţei. Sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17,00, vă aşteptăm pe stadionul Milcovul, unde CSM Focşani 2007 va întâlni pe Dinamo Tătăranu în prima etapă a Superligii Altdorf Tehnik. Ne vom strădui să răspundem cu un joc şi un rezultat bun încrederii pe care autorităţile ne-au acordat-o”, spun Vasile Burgă şi Adrian Toma, antrenorii, dar şi jucătorii echipei de fotbal a CSM Focşani 2007. Misiunea echipei focşănene nu se anunţă însă foarte uşoară. Campioana sezonului trecut, Euromania Dumbrăveni , şi-a păstrat aproape tot lotul şi a anunţat că se va lupta la randul său pentru caştigarea campionatului. Antrenorul Daniel Bănică crede că echipa sa va avea puterea să repete performanţa din sezonul precedent, atunci cand a jucat barajul de promovare în liga a treia cu CS Păuleşti. De la Dumbrăveni au plecat în această vară Chivu, Gurguiatu şi Remus Popa, dar au venit Rodinel Stan, Laurenţiu Petrea şi Căpăţînă. Pe langă cele două echipe, ACS Odobeşti se va lupta pentru un loc pe podium. 

Superliga Altdorf Tehnik va avea următoarea componenţă: Euromania Dumbrăveni, ACS Odobeşti, Voinţa Cîrligele, Unirea Ţifeşti, Victoria Gugeşti, Tractorul Năneşti, Voinţa Sl.Ciorăşti, Naţional Goleşti, CSM Focşani 2007, ASS Victoria Pufeşti, Dinamo Tătăranu, FCM Adjud.Liga a cincea va avea următoarea componenţă: Şoimii Mirceşti, Voinţa Răstoaca, Unirea Milcovul, AS Suraia, Gloria Răcoasa, Trotuşul Rugineşti, FC Panciu, Sportul Ciorăşti. La meciurile din sezonul 2016/2017 gazdele vor schimba echipamentul de joc. Se va juca obligatoriu cu doi jucători sub 21 de ani pe tot parcursul jocului. Echipele care nu vor menţine echipele de juniori pe tot parcursul campionatului vor fi penalizate cu nouă puncte şi amendate conform regulamentului. (Dan CHIRIAC)
Programul primei etape este următorul:
Sambătă 3.09.2016 – ora 15.30
FCM Adjud – Victoria Gugeşti
Sambătă 3.09.2016 ora 170.00
CSM Focşani 2007 – Dinamo Tătăranu
ACS Odobeşti – Voinţa Cîrligele
Euromania Dumbrăveni – ASS Victoria Pufeşti
 Duminică 4.09.2016 ora 11.00
Tractorul Năneşti – Unirea Ţifeşti
Partida Naţional Goleşti – Voinţa Slobozia Ciorăşti a fost amanată


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.