Sport

Mihai Miroiu, nominalizat în echipa etapei în Liga Naţională la handbal masculin

Cătălin VLĂDESCU
2 sep 2016 8352 vizualizări
Căpitanul echipei CSM Focşani 2007 a fost declarat cel mai bun inter dreapta al etapei


Căpitanul echipei de handbal C.S.M. Focşani 2007, Mihăiţă Miroiu, a fost inclus în echipa ideală a Ligii Naţionale, după prima etapă a sezonului 2016 - 2017.  Ziariştii de la ProSport au alcătuit 7-le ideal ţinand cont de performanţele individuale ale jucătorilor, dar şi de contribuţia acestora la jocul în ansamblu al echipelor din care aceştia provin. Este şi cazul lui Mihai, care a precizatpostul în echipa ideală a etapei este datorat şi jocului bun al colegilor lui de echipă.

Născut pe 10 septembrie 1989 la Focşani, Miroiu are 1,84 m şi 92  de  kg. Un jucător extrem de serios în pregătire, un perfecţionist desăvarşit în tot ceea ce face, golgheterul echipei noastre în sezonul trecut, a jucat la LPS Focşani, Dunărea Călăraşi, HC Odorheiu Secuiesc ( echipă cu care a fost şi vicecampion naţional ), CSM Bucureşti şi U. Cluj-Napoca, de unde s-a transferat în vara trecută la echipa noastră. La finalul partidei cu Steaua din prima etapă, Mihai mi-a dezvăluit gandurile pe care le-a avut înaintea meciului şi trăirile de finalul acestuia...”În zilele premergătoare meciului mă gandeam cum va fi în sală, miercuri, la ora 16:00, că nu cred că apucă mulţi să îşi termine activităţile pană la ora aceea,” gandea Mihai. „Totuşi, am fost contrazis şi aşa se face că tribuna a fost plină la debutul campionatului. La un moment dat nu mai vedeam scările, cu imaginea asta am rămas după meciul de miercuri. După această partidă nu doar noi cred că abia aşteptăm să jucăm iar acasă, dar cred că şi cei de la televiziuni abia aşteaptă să revină la Focşani. Vă mulţumim!”, a mai precizat interul nostru dreapta.

Cel mai bun 7 al primei etape din sezonul 2016 – 2017 al Ligii Naţionale arată astfel:


Portar: Zlatko Daskaloski (Poli Timişoara)
Extremă stânga: Goce Ojleski (HC Odorhei)
Inter stânga: Guillaume Saurina (CSM Bucureşti)
Centru: Ionuţ Rotaru (Potaissa Turda)
 Inter dreapta: Mihăiţă Miroiu (CSM Focşani)
Extremă dreapta: Marko Lasica (Poli Timişioara)
 Pivot: Bogdan Baican (CSU Suceava)

(Cătălin VLĂDESCU)
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.