Sport

Cupa Greşu la şah are loc în perioada 8-11 septembrie

Dan Chiriac
1 sep 2016 927 vizualizări
Se vor organiza două turnee pentru jucători cu ELO sub 2.200 şi pentru copii născuţi în 2004

CSM Speranţa Focşani va organiza în perioada 8-11 septembrie 20016 Cupa Greşi la şah. Competiţia va avea loc la Pensiunea Flora, iar fondul de premiere va fi de 7.000 de lei. Turneul A este rezervat jucătorilor cu ELO sub 2.200. Vor fi şapte runde în sistem elveţian. Regulamentele acestui turneu vor fi omologate de FIDE. Turneul B este organizat pentru copiii născuţi după 1 ianuarie 2004. Vor fi şapte runde, sistem eleveţian, cu ritm de joc 60 de minute. Rezultatele vor fi omologate de Federaţia Romană de Şah. Şedinţa tehnică a competiţiei va avea loc joi la ora 16.00, iar de la ora 17.00 este programată prima rundă. Vineri, sambătă şi duminică sunt programate restul de şase runde. Taxa de participare este de 70 lei la turneul A şi 40 lei la turneul B. Taxa de organizare pentru participanţi şi însoţitori este de 30 lei. Premiile turneului A sunt de 1.000, 700 şi 500 lei, iar la turneul B 200, 150 şi 100 lei. Arbitrul turneului este Vasile Dragomanu. Participanţii sunt rugaţi să aducă un set de piese. Participanţii care doresc pot cere două “libere” în primele patru runde. Premiile sunt garantate pentru 50 de participanţi la turneul a şi 20 la turneul B. Premiile nu sunt cumulabile. Sala de joc este la Restaurantul Motelului Flora. Relaţii suplimentare se pot obţine de la Andrei Arghiroiu – telefon 0740948101. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.