Sport

Ajax s-a facut de ras în Rusia

Ziarul de Vrancea
25 aug 2016 1028 vizualizări
FC Rostov a bătut măr formaţia “lăncierilor” şi a scos-o din Liga Campionilor

Formaţia croată Dinamo Zagreb, cu Alexandru Măţel rezervă, a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 după prelungiri, echipa austriacă FC Salzburg, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, şi s-a calificat în grupele competiţiei. În tur, scorul a fost 1-1.Austriecii pregătiţi de Oscr Garcia au deschis scorul printr-un gol superb marct de Valentino Lazaro. Cand se pregăteau să sărbătorească calificarea, gazdele au primit golul chilianului Junior Fernandes, în min. 87, gol care a trimis meciul în prelungiri. Soudani a adus victoria croaţilor (’95), iar gazdele au încheiat meciul în 10 oameni, după eliminarea lui Schwegler (‘105).
Borussia Mönchengladbach s-a calificat lejer după o victorie categorică, scor 6-1, în faţa formaţiei elveţiene Young Boys Berna, care caştigase cu 1-0 primul meci. Belgianul Thorgan Hazard, fratele celebrului Eden a înscris de trei ori, în minutele 9, 64 şi 84, la fel şi brazilianul Raffael (’33, ’40, 77), iar Yorik Ravel a reuşit golul de onoare al băieţilor, în min. 79. Rezultatul şoc al fazei a fost realizat de FC Rostov, care a dispus cu 4-1 (după 1-1 la Amsterdam) de Ajax, prin golurile marcate de Azmoun (’34), Erohin (’52), Noboa (’60) şi Poloz (’66), respectiv Klaassen (’84). În fine, la Nikosia, Apoel a condus pană în min. 86 cu 1-0 pe FC Copenhaga, prin golul marcat de Sotiriou (’69). Atunci a egalat Santander şi echipa din capitala Danemarcei s-a calificat, deoarece a caştigat prima manşă cu 1-0.
Barcelona, în grupă cu Guardiola!
În grupele Ligii Campionilor nu vom avea nici în acest an echipă romanească, însă vor evolua cinci jucători romani: Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru şi Andrei Prepeliţă (Ludogoreţ) Alexandru Măţel (Dinamo Zagreb) şi Vlad Chiricheş (Napoli). Ieri, la Monaco, a avut loc tragerea la sorţi, care s-a soldat cu următoarele grupe:
Grupa A: Paris Saint-Germain, Arsenal Londra, FC Basel, Ludogoreţ Razgrad;
Grupa B: Benfica Lisabona, Napoli, Dinamo Kiev, Beşiktaş Istanbul
Grupa C: FC Barcelona, Manchester City, Borussia Mönchengladbach, Celtic Glasgow (Scoţia)
Grupa D: Bayern München,. Atletico Madrid, PSV Eindhoven, FK Rostov.
Grupa E: ŢSKA Moscova, Bayer Leverkusen, Tottenham Hotspur, AS Monaco.
Grupa F: Real Madrid, Borussia Dortmund, Sporting Lisabona, Legia Varşovia.
Grupa G:  Leicester City, FC Porto, FC Bruges, FC Copenhaga.
Grupa H: Juventus Torino, FC Sevilla, Olympique Lyon, Dinamo Zagreb


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.