Sport

Prezentare oficială a lotului de handbal masculin, C.S.M. Focşani 2007, astăzi în Polivalentă

Cătălin VLĂDESCU
25 aug 2016 4799 vizualizări
Ultima oră!!! Abonamentele pentru noul sezon competiţional care începe miercurea viitoare, cand întalnim acasă C.S.A. Steaua Alexandrion Bucureşti, pot fi procurate începand chiar din această seară, de la intrarea în Sala Polivalentă din Focşani.Vă reamintim că preţul acestora este de 70 de lei, în vreme ce preţul unui bilet va fi de 5 lei/partidă. Copiii au accesul la meciuri gratuit. În aceasta seară va fi stabilit şi un program de funcţionare a unei case de unde se vor putea procura abonamentele vineri, sambată şi săptamana viitoare. Vom reveni cu amănunte. Astăzi după-amiază, în Polivalenta din Focşani, publicul iubitor al jocului cu mingea la semicerc va avea ocazia să-i cunoască pe handbaliştii care se vor bate, în sezonul 2016-2017, să rămanem în elita handbalului romanesc. Astfel, de la 18:00, va fi prezentat oficial lotul cu care echipa nostră, CSM Focşani 2007, va începe miercurea viitoare un nou sezon competiţional, 2016-2017, de Liga Naţională.

 

Va urma, la ora 18:30, conform programului, meciul de verificare în compania echipei C.S. Politehnica Iaşi, echipă ce anul acesta va trage serios la promovarea pe prima scenă a handbalului romanesc, şi la care s-a transferat fostul jucător de la Focşani, Andrei Voinea. Pe banca ieşenilor, în postura de antrenor principal, nimeni altul decat fosta glorie a handbalului romanesc, Leonard Bibirig, omul cu peste 70 de selecţii în echipa naţională. Aşadar, astăzi după-amiază, de la ora 18:00, avem toate motivele pentru a fi prezenţi în Sala Polivalentă din Focşani. Se anunţă un spectacol handbalistic de zile mari. Într-o cu totul altă ordine de idei, conducerea clubului va pune în vanzare, în zilele următoare, abonamente valabile pentru întregul sezon competiţional, inclusiv play-off sau play-out. Preţul acestor va fi de 70 de lei, urmand ca cei care nu doresc achiziţionarea unui astfel de abonament să intre la jocurile oficiale pe baza unui bilet de intrare, costul acestuia fiind de 5lei/partida. Accesul copiilor va fi gratuit şi în noul sezon. (Cătălin VLĂDESCU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.