Sport

Ludogoreţ la al doilea an în grupe

Ziarul de Vrancea
24 aug 2016 903 vizualizări
Echipa lui Moţi, Keşeru şi Prepeliţă a eliminat pe Viktoria Plzen * Keşeru a înscris golul liniştii pentru echipa bulgară * a înscris şi Hoban, dar Hapoel Beer-Sheva n-a mai ajuns la grupe

Mijlocaşul Ovidiu Hoban a marcat, marţi, un gol pentru echipa Hapoel Beer-Sheva, dar israelienii au ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. Hoban, care a jucat tot meciul, a marcat un gol în partida de pe teren propriu cu scoţienii de la Celtic Glasgow, scor 2-0 (1-0). Internaţionalul roman a înscris în minutul 48, după ce Ben Sahar a deschis scorul în minutul 21. Israelienii au ratat un penalty prin Radi, în minutul 16 şi n-au mai înscris golul care i-ar fi dus în grupe. Celtic Glasgow s-a calificat în faza grupelor Ligii Campionilor, după ce s-a impus, în tur, cu scorul de 5-2.
În schimb, Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi au trăi bucuria de a se califica, pentru a doua oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor, cu  Ludogoreţ Razagrad. După 2-0 pe teren propriu, Ludogoreţ a terminat la egalitate în deplasare,scor 2-2, cu formaţia cehă Viktoria Plzen. Fundaşul Cosmin Moţi a jucat tot meciul, iar mijlocaşul Andrei Prepeliţă nu a fost convocat pentru această partidă la Ludogoreţ Razgrad. Cehii au condus cu 1-0 şi 2-1 prin golurile marcate de Duris (‘5) şi Mateju (’67), iar Misidjan a egalat în min. 17. Keşeru a fost introdus în min. 76 şi a stabilit scorul final (‘90^5).
Surpriza serii a fost eliminarea echipei AS Roma de către FC Porto, după ce în tur scorul fusese 1-1 în Portugalia. Pe “Olimpico”, Felipe a deschis scorul în min. 8, situaţia romanilor complicandu-se prin eliminările lui De Rossi (’39) şi Emerson (’50). În final, în opt jucători, echipa lui Luciano Spalletti, a mai primit două goluri de la Layun (’73) şi Corona (’75). Considerată mare favorită la calificare, Legia Varşovia, a suferit literalmente în partida de pe teren propriu cu amatorii irlandezi de la Dundalk. Deşi scorul în Irlanda a fost de 2-0 pentru Legia, oaspeţii au deschis scorul în min. 19 prin Benson şi au avut superioritate numerică din min. 67, cand a fost eliminat Chlousek. Irlandezii au forţat calificarea, dar echipa antrenată de kosovarul Besnik Hasi a reuşit o egalare in extremis în minutul al doilea al prelungirilor prin Kucharczyk. În fine, AS Monaco a învins şi în manşa retur a disputei cu Villarreal. După 2-1 în Spania, monegascii s-au impus şi în Principat, singurul gol al partidei fiind marcat dintr-un penalty transformat în min. 90^1 de Fabinho.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.