Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:S-a amanat din nou falimentul Rapidului

Ziarul de Vrancea
24 aug 2016 673 vizualizări
Curtea de Apel Bucureşti a amanat, ieri, pentru 14 septembrie, judecarea cererii FC Rapid de suspendare a executării silite, solicitată de mai multe firme şi persoane.

 "Faţă de lipsa de procedură şi pentru a se a preciza felul intervenţiei formulate de Negoiţă Florin şi temeiul de drept al cererii acordă termen de judecată la data de 14.09.2016", se arată în decizia de miercuri. în 12 iulie, Curtea de Apel Bucureşti a amanat pentru 20 iulie, apoi pentru 24 august judecarea cererii FC Rapid de suspendare a executării silite.

Prelungire de contract

FC Barcelona îi va prelungi cu doi ani, pană în 2021, contractul portarului german Marc-Andre ter Stegen, informează Sport.es. Barcelona vrea să-şi asigure postul de portar pe termen lung prin această decizie, după ce îl va pierde pe Claudio Bravo. Titularul din sezonul trecut va semna un contract cu Manchester City, el fiind deja în Anglia, pentru vizita medicală. Odată cu prelungirea înţelegerii, Ter Stegen, în varstă de 24 de ani, va primi şi o mărire a salariului, urmand să ajungă în zona caştigurilor medii ale jucătorilor din lotul catalan.

Amenzi pentru torţe aprinse

Clubul Dinamo a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF, după ce fanii au aprins torţe la derbiul cu Steaua, scor 1-1, iar fundaşul Steliano Filip a fost suspendat două jocuri, pentru eliminarea de la acelaşi meci. Tot miercuri, Pandurii Targu Jiu a primit o penalitate sportivă de 3.000 lei şi un termen de graţie de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligaţiilor de plată către jucătorul Pedro Mingote. Şi CS Universitatea Craiova a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei, după ce oficialii şi jucătorii nu s-au prezentat la interviuri după meciul cu Poli Timişoara.

Campioni olimpici descoperiţi pozitiv

Unsprezece halterofili medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Beijing, dintre care trei campioni olimpici, au fost depistaţi pozitiv la reanalizarea probelor recoltate în 2008 şi suspendaţi provizoriu. Pe langă aceştia, au fost depistaţi pozitiv patru haleterofili care nu au obţinut medalii. Campionii olimpici depistaţi dopaţi sunt din China: Cao Lei, Liu Chunhong şi Chen Xiexia. Ei au fost depistaţi pozitiv cu un stimulator al hormonilor de creştere. Ceilalţi opt medaliaţi de la Beijing testaţi pozitiv sunt din Rusia, Belarus, Kazahstan, Azerbaidjan şi Ucraina. Printre aceştia se numără Andrei Ribakau din Belarus, medaliat cu argint în 2008, care deţine recordul mondial la categoria 85 de kilograme, cu 187 de kilograme la stilul smuls. De asemenea, găsiţi dopaţi, Maiya Maneza din Kazahstan şi Irina Kuleşa din Ucraina s-au clasat în afara podiumului în 2008, însă au fost medaliaţi la Londra, în 2012. Cei 15 dopaţi se alătură altor zece halterofili (cinci medaliaţi) care au participat la JO de la Beijing, descoperiţi pozitiv la retestări efectuate în iunie şi iulie.

Primul tetraplegic roman calificat

Înotătorul Octavian Ilina primul roman tetraplegic care a obţinut calificarea la Jocurile Paralimpice Rio, el urmand a concura în trei probe la competiţia programată în luna septembrie, tot la Rio. Comitetul Naţional Paralimpic a anunţat că, deşi Romania avea alocate doar două locuri în competiţia de nataţie, a mai primit dreptul de a înscrie un sportiv, după ce Octavian Ilina a îndeplinit baremul de calificare. ”Octavian Ilina va merge la Rio. El a făcut baremul şi s-a calificat pentru Rio, dar IPC a alocat doar două locuri la înot Romaniei, unul pentru o fată şi unul pentru un băiat. Am primit încă un loc pentru Octavian Ilina. El este primul tetraplegic care va reprezenta Romania la Jocurile Paralimpice. Va lua startul la următoarele probe: 50 metri spate, 100 metri spate şi 200 metri liber. Astfel, Romania va fi reprezentată la Jocurile Paralimpice de la Rio de 12 sportivi. Felicitări sportivilor, antrenorilor şi celor care i-au susţinut în toţi aceşti ani. Le dorim mult succes tuturor!”, a anunţat Comitetul Naţional Paralimpic.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.