Sport

Handbalul romanesc se vede la Digi, Dolce şi TVR

Dan Chiriac
23 aug 2016 779 vizualizări
CSM Focşani 2007- Steaua, unul dintre meciurile interesante ale primei etape, are şanse mari să se vadă la televizor u jocul are loc miercuri 31 august 2016, la Sala Polivalentă din Focşani

Veste bună pentru iubitorii handbalului din Romania! Patru meciuri din fiecare etapă, atat în campionatul masculin cat şi din cel feminine, vor fi transmise în direct la TV. Dacă în ultimii ani toate partidele erau transmise  de Digisport, începand din acest sezon alte două televiziuni vor avea dreptul de a prelua imagini de la jocurile din liga naţională. Astfel, urmand exemplu de la fotbal, Digisport şi Dolcesport au preluat un pachet ce le permite să transmită opţiunile 1 şi 3 din fiecare etapă, atat la feminin cat şi la masculin. În schimb, TVR a preluat un alt pachet ce include opţiunile 2 şi 4, la masculin şi feminin, dar şi Supercupa Romaniei şi meciurile naţionalei de pe teritoriul Romaniei. Digi şi dolce vor transmite de asemenea opţiunile 1 şi 3 din cadrul Cupei Romaniei. În acest fel, handbalul romanesc va putea fi urmărit de aproape toţi romanii. Cum în fiecare etapă vor fi transmise cate patru partide, iubitorii handbalului din Focşani vor avea ocazia, cel mai probabil, să vadă la lucru echipa favorită încă din prima etapă. CSM Focşani 2007 – Steaua Bucureşti este unul din meciurile interesante ale primei runde. Rămane de văzut dacă partida va intra în atenţia celor de la Digisport şi Dolce sau va fi transmisă în direct de postul public de televiziune. Jocul are loc miercuri 31 august 2016, la Sala Polivalentă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.