Sport

Naţionala Romaniei vrea al şaptelea titlul european

Dan Chiriac
22 aug 2016 654 vizualizări
Romania – Lituania, marţi, ora 18.00, în direct la sport.ro u după ce a avut un campion european în lotul Romaniei, Vrancea propune acum un sponsor pentru naţionala Romaniei

Pe 21 august a început a şaptea ediţie a Campionatului European de minifotbal, EMF Euro 2016. Ungaria şi-a asumat de această dată organizarea turneului final, care, de-a lungul istoriei, s-a mai desfăşurat în Slovacia (2010), Romania (2011), Republica Moldova (2012), Grecia (2013), Muntenegru (2014) şi Croatia (2015). "Tricolorii" au caştigat toate cele 6 ediţii. “Acum, provocarea ne aşteapta la Székesfehérvár, unde vom avea cei mai grei adversari de pană acum. Minifotbalul s-a dezvoltat într-un ritm galopant, nu doar în Romania, ci şi în multe alte ţări de pe continent, care îşi permit să investească sume considerabile, în încercarea de a egala raportul de forţe. Naţionala care a triumfat la toate ediţiile EMF Euro de pană acum, va avea o misiune infernală, urmand să se dueleze încă din faza grupelor cu reprezentative ale unor ţări foarte puternice - cum ar fi Franţa şi Spania”, spun reprezentanţii federaţiei. Ca o coincidenţă, şi reprezentativa de minifotbal va debuta la turneul final tot împotriva "cocoşilor", aşa cum au făcut-o şi elevii lui Anghel Iordănescu, în urma cu două luni, la EURO 2016. “Sperăm ca asemănările să se oprească aici, iar jucătorii noştri să ia o opţiune importantă în vederea calificării în fazele eliminatorii încă de la primele jocuri. Cu toate că principalele adversare ale Romaniei în drumul spre un nou trofeu au recuperat mult teren în ultimii ani şi ne pot pune probleme, naţionala se bazează pe cea mai riguroasă selecţie de pană acum. Jucătorii au fost observaţi de staff-ul tehnic atat în competiţiile locale şi naţionale, cat şi în cadrul stagiilor de pregătire de la Vîlcea, Tărlungeni, Braşov şi Oradea”, mai spun oficialii federaţiei. Reprezentativa Romaniei s-a deplasat în Ungaria fără căpitanul Răzvan Radu, în continuare accidentat, dar şi fără mai mulţi jucători care în această vară au făcut pasul spre fotbalul mare, astfel că şi-au pierdut dreptul de joc la minifotbal. Postul de televiziune Sport.ro va transmite în direct toate meciurile echipei naţionale a Romaniei, precum şi alte partide atractive din cadrul EMF Euro 2016.  Federatia de Minifotbal din Romania  mulţumeşte tuturor sponsorilor şi partenerilor echipei naţionale la EMF Euro 2016: Joma Romania, Boromir, Sarida, Infinity Trophy, Timovladian Oradea, Autovip Focşani, Pro Arena Brasov şi Agi Construct Buzău.

Înscrieri în campionatul local

Liga de minifotbal AutoVip a dat startul înscrierilor pentru noul sezon Liga de minifotbal AutoVip. Va fi a şaptea ediţie a competiţiei  afiliată Federaţiei de minifotbal din Romania. Prima etapă este programată în 3 - 4 septembrie. Noul sezon debutează pe 28 august cu SuperCupa Ligii de minifotbal, jocul dintre campioana en-titre, Sanorom Boloteşti şi Arena Focşani, caştigătoarea fazei locale a Cupei Romaniei Grafit Decor sezonul trecut. Jocurile din Ligă se vor desfăşura la baza sportivă La Castel din strada Vrancei, care alături de AutoVip Focşani, va fi partener oficial pentru noul sezon de minifotbal. Sistemul de desfăşurare a campionatului local va fi stabilit în funcţie de numărul echipelor  înscrise în noul sezon. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.