Sport

Accident pe DN2D: Un brăilean a derapat într-o curbă în care asfaltul lipseşte

Gabriel Sava
21 aug 2016 3153 vizualizări
Acesta şi o pasageră au fost răniţi uşor după impactul cu un copac u din cauza tasării drumului, în locul asfaltului a fost pus balast compactat

Drumul care face legătura cu judeţul Braşov, respectiv DN 2D, Boloteşti- Vidra- Tulnici- Ojdula a fost sambătă la pranz locul de desfăşurarea a unui nou accident rutier. Un Opel Astra, condus de un bărbat de 21 de ani din Brăila, de care mergea din direcţia Vidra cătreTulnici a derapat şi a ajuns într-un copac de pe marginea drumului. Conform poliţiei vrancene “accidentul a fost cauzat de neadaptarea vitezei într-o curbă, moment în care conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un copac”, după cum ne-au precizat reprezentanţii Biroului de Presă al IPJ Vrancea. Şoferul şi o pasageră aflată pe locul din dreapta au suferit răni uşoare şi au primit îngrijiri de la un echipaj de ambulanţă ajuns la faţa locului, fără a necesita transport la o unitate medicală.

Autoturismul a ajuns într-un copac de pe marginea drumului (foto: Daniel Badiu)

Locul în care a avut loc incidentul este o curbă la stanga (n.r.- pe sensul de mers către Tulnici) unde vehicului a derapat pe o porţiune unde asfaltul, pe circa 15-20 m.p. nu mai există. Din cauza tasării drumului şi a unor torenţi de apă care au spălat drumul naţional, pe porţiunea respectivă, asfaltul s-a rupt iar în loc s-a pus balast care a fost compactat pentru a-l aduce la nivel. Mai ales pentru cei care nu cunosc zona, porţiunea, care este presemnalizată cu indicator de drum cu denivelări, este o adevărată capcană. Martori la incidentul de sambătă petrecut în jurul orei 13, s-au arătat nemulţumiţi de faptul că, deşi drumul este recent modernizat, există porţiuni pe care acesta s-a surpat iar reparaţiile s-au făcut “de carpeală”. Din fericire, rănile suferite în urma accidentului de sambătă au fost uşoare. Ar trebui să fie însă un semnal de alarmă pentru administratorul drumului, în speţă CNADR prin regionala de la Iaşi şi secţia de Drumuri Naţionale Focşani. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.