Sport

Început de drum pentru noua echipă a Focşaniului!

Dan Chiriac
21 aug 2016 850 vizualizări
Tot duminică, Naţional Goleşti a pornit din nou la drum, după doi ani de inactivitate

Ziua de duminică a însemnat un nou început de drum pentru două formaţii cu tradiţie în fotbalul din judeţul Vrancea. CSM Focşani 2007, noua formaţie de fotbal a oraşului, a disputat un meci amical în compania echipei de juniori republicani de la LPS Focşani. Cei doi antrenori ai echipei focşănene, Vasile Burgă şi Adrian Toma, au avut la dispoziţie două echipe, ce au evoluat pe parcursul celor două reprize de 35 de minute. Cei doi tehnicieni au început jocul cu următoarea echipă: Lazăr – Dumitriu, Pascu, Ivanciu, Duca – Dorinel Popa, Grigorică, Manu, Cl. Mihai – Predoiu, Cazan. În repriza a doua au mai intrat printre alţii: Ion, Zăgan – portari, Sergiu Sava, Bălosu, Şotarcă, Grama. Echipa LPS Focşani s-a impus cu scorul de 4-2, după ce la pauză scorul a fost egal, 2-2. LPS a condus cu 2-0 după golurile lui Duca – penalty şi Budeanu. Dorinel Popa a ratat un penalty, dar tot el a reuşit execuţia meciului, cu un şut la vinclu, din lateral. Predoiu a egalat la 2, dar tinerii fotbaliştii pregătiţi de Alin Samoilă au mai punctat de două ori în repriza secundă. Conducerea tehnică a focşănenilor a urmărit din tribune evoluţia jucătorilor, în următoarele zile urmand să fie format lotul de 20 de jucători care va evolua în noul campionat. Este de remarcat evoluţia excelentă a jucătorilor de la LPS Focşani. Chiar şi fără caţiva jucători de bază, trecuţi cel puţin pentru acest joc în lotul CSM-ului, cei de la LPS Focşani au obţinut o victorie spectaculoasă, arătand că echipa are valoare, iar rezultatele din ultimii ani, din campionatele de juniori, nu au fost întamplătoare.

Nou început de drum pentru fosta campioană a judeţului

Naţional 2012 Goleşti, campioana judeţului Vrancea în 2011, 2012 şi 2014 este la randul său la un nou început de drum. Ieri dimineaţă, antrenorul Ionuţ Irimia a programat primul antrenament pe stadionul “Florin Jelea” din Goleşti. Chiar dacă acolo nu s-a mai jucat fotbal la nivel de seniori de doi ani, stadionul se prezintă în condiţii foarte bune. Administraţia locală a pornit şi acţiunea de igienizare şi amenajare a vestiarelor, care nu au fost folosite în ultima perioadă. Totul pentru ca la ora primului meci din campionat stadionul să se prezinte în cele mai bune condiţii. 13 jucători s-au pregătit ieri dimineaţă, dar lotul urmează a fi completat în perioada următoare. Echipa din Goleşti se va baza în acest campionat pe sprijinul Primăriei din localitate, dar şi pe cel al unor oameni de afaceri, ce au dorit să reînfiinţeze echipa de fotbal, ce a dominat cu autoritate fotbalul judeţean în perioada 2010-2014. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.