Sport

Handbal frumos şi recital de goluri al handbaliştilor focşăneni

Cătălin VLĂDESCU
19 aug 2016 3071 vizualizări
Aceştia au trecut cu 46-28 ( 20-13) de Ştiinţa Municipal Bacău într-un joc de pregătire disputat în faţa propriilor suporteri

Vineri seara ,în MSala Polivalentă din Focşani,echipa noastră C.S.M. Focşani 2007 a întalnit divizionara secundă,Ştiinţa Municipal Bacău,echipa pe care a depăşit-o, fără probleme, cu scorul de 46-28.Fiind un meci de pregătire, a contat mai puţin scorul final al partidei. Rămane totuşi de notat, fără îndoială, jocul bun cu care băieţii noştri şi-au delectat publicul fidel, prezent şi de această dată în Polivalentă. A fost un joc consistent, ce a reprezentat fără îndoială un test util pentru profesorul Viorel Ciubotaru , chiar dacă acesta s-a disputat în faţa tinerilor jucători din oraşul lui Bacovia.

De notat victoria la scor a fost obţinută în condiţiile în care din echipa noastră au lipsit, din păcate, din cauza accidentărilor, cateva piese extrem de importante:Marius Ragea, Atilla Eros, Adi Băluţ, Silviu Rotaru, Marius Cloşcă,Petrică Vasilache.Cu această ocazie, suporterii focşăneni  i-au văzut pe jucători în noul echipament inscripţionat, cu care handbaliştii vor juca în noul sezon.Săptămana viitore urmează pentru ai noştri încă două meciuri de pregătire, tot în Sala Polivalentă, joi de la 18:30 şi vineri de la ora 11:00, cu Politehnica Iaşi. Despre ele vom mai discuta...(Cătălin VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.