Sport

Radwanska nu se teme de Halep

Ziarul de Vrancea
19 aug 2016 1253 vizualizări
Sfertul de finală de la Cincinnati s-a jucat în cursul nopţii * perechea Rojer / Tecău a obţinut o victorie de prestigiu în faţa echipei Murray / Soares

Jucătoarea romană de tenis Simona Halep, a jucat în cursul nopţii cu poloneza Agnieszka Radwanska (5 WTA), în sferturile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de 2.503.250 dolari.  Halep, care a trecut cu un sec 6-1, 6-2 de australianca Daria Gavrilova, după doar 53 de minute, este pentru a treia oară consecutiv în sferturile turneului din statul american Ohio. 
"E foarte cald. După primul set, soarele m-a afectat foarte tare şi nu am avut aşa multă energie. Sunt fericită că am putut termina meciul", a declarat romanca după partidă.  Simona Halep a comentat în cateva cuvinte meciul cu Gavrilova: "Ştiam că trebuie să fiu agresivă, să nu o las să vină peste mine, deoarece poate juca foarte bine cu forehand-ul. Am deschis unghiurile, am servit destul de bine şi am returnat tare pe al doilea serviciu". Simona, care a reuşit 18 ''winners'' şi a făcut doar 14 erori neforţate (şapte mingi direct caştigătoare şi 19 erori neforţate pentru Gavrilova), a ajuns la 12 victorii consecutive, cu două titluri caştigate la Bucureşti şi Montreal).  Radwanska a trecut cu 6-7, 6-4, 6-0 de britanica Johanna Konta în optimi. Poloneza are 4-3 în meciurile directe cu Halep, ea reuşind şi cea mai recentă victorie, anul trecut, în grupă la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu 7-6, 6-1. Radwanska a declarat, înaintea acestei partide, că n-are nimic de pierdut în faţa Simonei Halep. "Sunt foarte bucuroasă că am ajuns în sferturi aici, este întotdeauna un turneu cu meciuri dificile. Andrea, Johanna în primele două meciuri şi acum Simona în următoarea partidă. Sper să etalez acelaşi tenis bun. Cred că împotriva Simonei nu am nimic de pierdut. Ea are un sezon extraorinar şi joacă foarte bine", a declarat Radwanska.

Rezultate înregistrat în optimi:  Garbiñe Muguruza (Spania) - Anastasia Pavliucenkova (Rusia) 7-5, 6-1; Svetlana Kuzneţova (Rusia) - Timea Bacsinszky (Elveţia ) 6-2, 3-6, 6-2; Angelique Kerber (Germania) - Barbora Strycova (Cehia) 7-6, 6-4; Carla Suarez (Spania) - Roberta Vinci (Italia) 6-1, 7-5; Karolina Pliskova (Cehia) - Misaki Doi (Japonia) 7-5, 6-3; Timea Babos (Ungaria) - Dominika Cibulkova (Slovacia) 4-6, 6-3, 6-1
* Perechea Monica Niculescu/Vania King (Romania/SUA) s-a calificat, ieri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Niculescu şi King s-au impus cu scorul de 3-6, 6-2, 10-4, într-o oră şi nouă minute, în faţa cuplului francez Caroline Carcia/Kristina Mladenovici, cap de serie numărul 1. În faza următoare, cele două sportive calificate vor întalni perechea  Julia Görges / Karolina Pliskova (Germania/Cehia, nr. 5) care a învins cu 6-7, 7-5, 10-8 de cuplul Anna-Lena Grönefeld/Kveta Peschke (Germania/Cehia).
* Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (Romania/India), cap de serie numărul 7, a fost eliminată, în optimile turneului de dublu de la Cincinnate de cuplul Huey/Max Mîrnîi (Filipine/Belarus), scor 6-7, 4-6, după o oră şi şapte minute de joc. În schimb, Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer au trecut de puternica echipă Jamie Murray / Bruno Soares (Marea Britanie / Brazilia) cu scorul de 4-6, 6-2, 11-9.
* Sportivul spaniol Rafael Nadal, cap de serie 3 şi locul 5 mondial, a fost eliminat de croatul Borna Coric (49 ATP) în optimile de finală ale Mastersului 1000 de la Cincinnati.  Nadal a fost învins, cu scorul de  1-6, 3-6, iar Coric va juca în sferturi cu compatriotul său Maric Cilic, care l-a învins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-3, 4-6, 6-4; Tot în optimi, Grigor Dimitrov (Bulgaria) l-a eliminat pe favoritul doi, Stan Wawrinka, scor 6-4, 6-4, iar Kei Nishikori a fost învins de australianul Bernard Tomic cu 6-7, 5-7. Andy Murray a caştigat cu 6-3, 6-2 meciul cu sud-africanul  6-3, 6-2.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.