Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Barcelona a caştigat Supercupa Spaniei

Ziarul de Vrancea
18 aug 2016 626 vizualizări
FC Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia FC Sevilla, în manşa a doua a Supercupei Spaniei şi a intrat în posesia trofeului pentru a 12-a oară.

Golurile au fost marcate de Arda Turan ('10, '46) şi Messi  ('55). Iborra (FC Sevilla) a ratat un penalty în minutul 32. Catalanii au caştigat şi meciul tur, disputat la Sevilla, cu scorul de 2-0.


Petrescu n-a spart gheaţa

Formaţia Kuban Krasnodar, antrenată de Dan Petrescu, a obţinut o nouă remiză în liga a doua din Rusia, scor 1-1 cu Sibir Novosibirsk, şi se află pe ultimul loc în clasament, după opt etape.Echipa Kuban a deschis scorul prin Maksim Jitnev, în minutul 40, dar a fost egalată după doar două minute, cel care a înscris pentru oaspeţi fiind Maksim Votinov. În cele opt etape disputate pană acum în actualul sezon, Kuban Krasnodar a înregistrat cinci remize şi trei înfrangeri. Dan Petrescu s-a întalnit recent cu viceguvernatorul provinciei Krasnodar, Andrei Korobka, directorul clubului Kuban, care i-a dat un răgaz de două etape tehnicianului pentru a redresa situaţia echipei. Decizia conducătorilor formaţiei Kuban de a nu-l demite deocamdată pe Petrescu a venit după o scrisoare deschisă a fanilor echipei. Aceştia au cerut păstrarea antrenorului roman în funcţie, motivul rezultatelor slabe fiind, în opinia lor, neplata salariilor jucătorilor.

Albon fluieră finala mică

Arbitrul Teodora Albon va conduce la centru finala mică a turneului olimpic de fotbal feminin, dintre echipele naţionale ale Braziliei şi Canadei, iar unul dintre asistenţi va fi Petruţa Iugulescu, a anunţat site-ul oficial al FIFA. Cea de-a doua asistentă la finala mică va fi Maria Sukenikova (Slovacia), iar Esther Staubli (Elveţia) va fi rezervă.  Finala mică a turneului olimpic de fotbal feminin va avea loc vineri, de la ora 19.00. Teodora Albon şi Petruţa Iugulescu au mai fost delgate la meciul de deschidere al turneului olimpic, dintre Suedia şi Africa de Sud, şi la partida Columbia - SUA, din faza grupelor. De asemenea, Albon a mai fost rezervă la întalnirea Canada - Zimbabwe, tot din faza grupelor.

Astra l-a înhăţat pe Nicoară

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile fotbalistului Viorel Nicoară, acesta semnand un contract pe două sezoane. " Reprezentat de agentul său – Bogdan Apostu, ultimul transfer al Astrei are în CV un titlu, în Romania, un alt amănunt interesant fiind acela că jucătorul plecase în Israel, la Maccabi Petah Tikva, anuland înţelegerea cu acest club fără să joace vreun minut oficial", se arată pe site-ul campioanei Romaniei. Viorel Nicoară, în varstă de 28 de ani, este mijlocaş stanga. El a jucat în sezonul trecut la Pandurii Targu Jiu.

Kemboi nu se mai retrage
Atletul kenyan Ezekiel Kemboi, care şi-a anunţat retragerea din activitate, miercuri, imediat după ce a caştigat bronzul la 3.000 metri obstacole la Rio, a fost descalificat şi a pierdut locul trei, ceea ce l-a determinat să nu se mai retragă şi concureze anul viitor la Campionatele Mondiale pentru a obţine o nouă medalie. "Hotărasem să mă retrag după Jocurile Olimpice dacă aş fi plecat acasă cu această medalie... acum simt că trebuie să aduc medalia nu protestand din nou ci caştigand-o pe pistă. Kemboi nu s-a retras. Voi veni la Londra 2017 pentru a-mi reobţine medalia de la Franţa. Nu există limite", a scris sportivul în varstă de 34 de ani pe Facebook, ataşand o fotografie în care se vede motivul descalificării sale, depăşirea liniei pistei.Ezekiel Kemboi a pierdut medalia de bronz caştigată miercuri, după ce francezul Mahiedine Mekhissi a făcut contestaţie. Francezul, care a terminat cursa pe locul patru, a precizat în contestaţie că atletul kenyan a călcat în afara culoarului de concurs.

Balotelli, dorit de Zenga

Atacantul italian Mario Balotelli ar putea ajunge la Wolverhampton, echipă antrenată de Walter Zenga, informează presa engleză.  Tehnicianul echipei Liverpool, Jürgen Kloop, l-a anunţat pe Balotelli că nu intră în planurile sale pentru aceste sezon. însă atacantul nu şi-a găsit nicio echipă la care să evolueze. Potrivit Daily Star, Balotelli s-a întalnit cu fostul său antrenor de la Inter, José Mourinho, pe care l-a rugat să-l ajute să-şi găsească o echipă. Actualul manager al echipei Manchester United l-a sfătuit pe jucătorul în varstă de 26 de ani să meargă la Wolverhampton, club la care este implicat şi impresarul tehnicianului, Jorge Mendes. Walter Zenga cauă un atacant pentru echipa sa, după ce Derby County a refuzat să-l cedeze "lupilor" pe Chris Martin, pentru 6,5 milioane de lire sterline.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.