Sport

Serena a spus pas la Cincinnati

Ziarul de Vrancea
16 aug 2016 830 vizualizări
în aceste condiţii, Simona Halep este a doua favorită a turneului din Ohio * Monica Niculescu a trecut primul tur la dublu

Perechea Monica Niculescu/Vania King (Romania/SUA) a învins cu scorul de 7-6 (4), 6-3, cuplul chinez Chen Liang/Yafan Wang şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. În faza următoare, învingătoarele le vor întalni perechea franceză Caroline Carcia / Kristina Mladenovic, cap de serie numărul 1. În concursul de dublu mai este prezentă şi Raluca Olaru, care face pereche cu jucătoarea cehă, Renata Voracova. La simplu feminin, Irina Begu joacă împotriva suedezei Johanna Larsson  (67 WTA), iar Simona Halep este calificată direct în turul secund, unde o va întalni pe învingătoarea partidei dintre Annika Beck (Germania, 44 WTA) şi kazaha Iulia Putinţeva (43).
Cea mai importantă veste de la Cincinnati este legată de retragerea marii favorite Serena Williams, din cauza unei accidentări la umărul drept, ea urmand a fi înlocuită pe tabloul principal de simlu de japoneza Misaki Doi (38 WTA), în calitate de lucky loser. Astfel, Angelique Kerber, cap de serie numărul 2, devine principală favorită a competiţiei, urmată de Simona Halep. Kerber şi Halep sunt pe aceeaşi parte de tabloul.  Pe partea superioară a tabloului, favorita principală a devenit spaniola Garbiñe Muguruza (3 WTA).  Kerber ar putea-o detrona pe Serena Williams după 183 de săptămani în care jucătoarea americană a ocupat locul 1 WTA. Pentru a deveni noul lider WTA, Angelique Kerber, care a fost eliminată în primul tur la ediţia din 2015, trebuie să caştige turneul.
Rezultate din turul I, feminin: Daria Gavrilova (Australia) – Caroline Garcia (Franţa) 7-5, 6-3; Coco Vandeweghe (SUA) – Sara Errani (Italia) 4-6, 6-3, 6-1; Lesia Ţurenko (Ucraina) – Zhang Shuai (China) 6-3, 6-3; Donna Vekic (Croaţia) – Ana Ivanovic (Serbia) 6-4, 6-2; Christina McHale (SUA) – Zheng Saisai (China) 6-2, 6-2.
* Tenismanul Adrian Ungur (205 ATP), a abandonat, ieri,în primul tur al turneului challenger de la Cordenons (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro. Ungur s-a retras în momentul în care era condus, cu scorul de 2-6, 1-2, de spaniolul Daniel Gimeno (126).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.