Sport

Turneu început bine dar încheiat cu un duş rece pentru handbaliştii CSM Focşani 2007

Mihaela Vlădescu
15 aug 2016 2749 vizualizări
CSM Focşani 2007 a pierdut finala mică în faţa CSU Suceava


CSM Focşani 2007 a încheiat cu un duş rece turneul de pregătire de la Vaslui la care a participat în aceste zile. Ultimul joc, cel cu CSU Suceava, care conta pentru locurile 3-4 în cadrul Cupei Municipiului Vaslui la handbal masculin, s-a încheiat cu o înfrangere categorică: 34 – 27, la pauză 19-11, pentru suceveni. Jocul handbaliştilor focşăneni nu a mai fost cel din primele două meciuri în care au terminat la egalitate, 25-25 (11-13), cu CSM Bucureşti şi au pierdut pe final, 30-34, cu Dunărea Călăraşi, după o partidă bună. Evoluţiile din aceste două jocuri, cu echipe puternice, au fost încurajatoare şi au demonstrat că atunci cand se mobilizează, băieţii noştri joacă demn de Liga Naţională.

Foto2: Imagine de la încălzire, înaintea partidei cu CSU Suceava

Ca urmare a acestor rezultate, CSM Focşani 2007 a terminat grupa pe locul al doilea şi a jucat luni pentru locurile 3-4 în cadrul turneului, cu CSU Suceava, echipă pe care au învins-o la turneul de baraj de la Braşov pentru rămanerea în Liga Naţională. Partida de luni a constituit un duş rece pentru focşăneni, care au pierdut categoric, la şapte goluri diferenţă. În turneul de la Vaslui, jocul, per ansamblu, al băieţilor noştri a avut momente foarte bune, echipa arătand multă determinare şi disponibilitate la efort, dar şi momente, precum în jocul cu sucevenii, care au demonstrat că mai sunt totuşi unele lucruri de pus la punct.

Foto1: La Vaslui, focşănenii (n.r. echipament aici în albastru) au jucat în noul echipament, pe care urmează să îl inscripţioneze

Este posibil ca, aflandu-se în faţa unui adversar considerat mai facil, să fi intervenit şi o uşoară relaxare în randul băieţilor noştri. Au fost trei jocuri de pregătire în vederea noului sezon de Ligă Naţională, ce i-au oferit profesorului Viorel Ciubotaru, pentru care rezultatele contează mai puţin în acest moment, posibilitatea să vadă ce merge şi unde mai trebuie muncit pană pe 31 august, cand CSM Focşani 2007 va întalni, în debutul campionatului, acasă, pe Steaua Bucureşti. Pană atunci, handbaliştii focşăneni vor mai disputa meciuri de pregătire, următorul fiind vineri, 19 august, la ora 18,30, în Sala Polivalentă din Focşani, cu divizionara Ştiinţa Municipal Bacău. Cupa Municipiului Vaslui a fost caştigată de HC Dobrogea Sud Constanţa care a învins în finală pe Dunărea Călăraşi, scor 30-27 (14-10). (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.