Sport

O echipă cu INIMA mare Vs. vicecampiona Romaniei!

(Cătălin VLĂDESCU
13 aug 2016 4022 vizualizări
C.S.M. Focşani 2007-C.S.M. Bucureşti 25-25(11-13).Handbaliştii focşăneni au jucat de la egal cu cei ai echipei care are cel mai mare buget din campionat

 

CSM Focşani 2007 a terminat la egalitate, 25-25(11-13), primul meci din turneul vasluian la care participă în aceste zile. În faţă au avut-o vineri seara, în Sala Polivalentă din Vaslui, pe vicecampioana Romaniei, C.S.M. Bucureşti, o echipă în randurile căreia se găsesc jucători cu nume sonore: Marius Novanc, Marius Stavrositu, Iulian Stamate, Marian Răpciugă şi lista poate continua. Pe bancă - antrenorul macedonean Zvonko Shundovski. Numai dacă ne uităm la bugetul bucureştenilor pentru noul sezon, 12 milioane de lei, aproximativ 2,6 milioane de euro, cel mai mare din Liga Naţională, realizăm cat de mare este performanţa băieţilor nostri care vor juca pentru al doilea an consecutiv în Liga Naţională. Aceştia au dovedit că în handbal, ca şi în alte discipline sportive de echipă,nu bugetele joacă pe teren. De foarte multe ori echipa, dăruirea, munca, seriozitatea şi respectul faţă de omul din tribună şi faţă de tine ca sportiv pot face diferenţa.

Revenind la meciul de vineri seara, mărturisesc, ca un umil spectator şi suporter necondiţionat al baieţilor noştri, că aceştia au reuşit să mă facă să nu simt nicio diferenţă între ei şi jucătorii cu nume grele de pe celălalt semicerc. Am fost permanent la egalitate cu redutabilul nostru adversar din teren, aratand în multe momente ale jocului ca o echipa adevărată, cu multă determinare şi disponibilitate la efort, realizand deseori momente de handbal de calitate, răsplătite cu aplauze de publicul din Vaslui. În minutul 43 conduceam chiar cu 3 goluri, 19-16, dar după cum bine aprecia candva profesorul Viorel Ciubotaru, rezultatul de pe tabelă conteaza mai puţin în meciurile amicale. Fireşte că încă mai sunt de pus în ordine cateva lucruri în mecanismul de joc al echipei noastre, de făcut ultimele reglaje fine în cele două săptămani şi jumătate ce ne mai despart de starul sezonului...cred cu convingere, şi îi îndemn şi pe iubitorii handbalului din Focşani facă acelaşi lucru, că echipa noastră va arăta bine la ora meciului cu Steaua, primul meci oficial din Liga Naţională. Există toate premisele în acest sens. Se vede clar ca echipa a caştigat mult la capitolul exprimare în teren faţă de precedenta ediţie de campionat. Băieţii noştri au jucat vineri seara în noul echipament de joc, ce urmează să fie inscripţionat  zilele viitoare.

Foto1:În cadrul turneului de la Vaslui CSM Focşani 2007 a jucat în noul echipament

Următorul meci pentru noi, din cadrul turneului de la Vaslui, are loc duminică, de la 18:00, cu Dunărea Călăraşi, urmand ca vineri, 19 august, să disputăm un alt meci de pregătire, de această dată acasă, în Sala Polivalentă din Focşani, cu divizionara Ştiinţa Municipal Bacău. (Cătălin VLĂDESCU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.