Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Un nou manager la copii şi juniori

Ziarul de Vrancea
12 aug 2016 968 vizualizări
Federaţia Romană de Fotbal anunţă că fostul conducător al CSU Craiova, Felix Grigore, a fost numit manager de Competiţii Copii şi Juniori în locul lui Pavel Velcotă. Felix Grigore activează în fotbal din 2002, cand şi-a început munca la Unirea Urziceni, unde a ocupat funcţia de director general pană în 2011. în această perioadă ialomiţenii au cucerit un titlu în Liga I şi au participat în Liga Campionilor.

Din 2011, timp de un an, Felix Grigore a activat la Universitatea Cluj unde a fost preşedintele Consiliului de Administraţie şi director sportiv. între 2013 şi 2016 a lucrat la CS Universitatea Craiova, unde a ocupat funcţiile de director executiv, pană în 2014, şi de manager general.

Roman a fost împrumutat în Israel

Clubul NEC Nijmegen a anunţat, pe site-ul oficial, că l-a împrumutat pe fotbalistul Mihai Roman pentru un sezon la gruparea israeliană Maccabi Petah Tikva. Mihai Roman a fost dorit în această vară şi de Dinamo. Roman, achiziţionat de NEC Njmegen în vara anului trecut de la Pandurii Targu Jiu, a jucat în 14 meciuri în ediţia 2015/2016 a campionatului Olandei. Mihai Roman, în varstă de 24 de ani, are contract cu NEC Nijmegen pană în iunie 2018.

Serena îşi apără supremaţia

Serena Wiliams  a primit un wildcard pentru a participa la Turneul de la Cincinnati, competiţie la care anul trecut a caştigat trofeul, după ce a învins-o în finală pe Simona Halep, cu scorul de 6-3, 7-6.. Americanca a fost eliminată, în această săptămană, în optimile de finală ale turneului de la Jocurile Olimpice şi a decis să meargă la Cincinnati pentru a-şi apăra trofeul cucerit anul trecut, dar şi locul 1 mondial, ameninţat de Angelique Kerber. Germana ar putea-o detrona pe Serena Williams după 183 de săptămani în care jucătoarea americană a ocupat locul 1 WTA. Angelique Kerber, care a fost eliminată în primul tur la ediţia precedentă, trebuie să caştige turneul de la Cinncinnati, iar Williams să nu ajungă în sferturile de finală. La Cincinnati va participa şi Simona Halep, jucătoare care va coborî luni de pe locul 3 pe locul 4 WTA. Serena Williams are de apărat 900 de puncte, iar Halep 585 de puncte.

Suspendată temporar

Sportiva bulgară Silvia Danekova, specialistă la 3.000 de metri obstacole, a fost depistată pozitiv cu EPO şi a fost suspendată temporar de la Jocurile Olimpice. Danekova, în varstă de 33 de ani, este suspendată pană la examinarea probei B. Sportiva bulgară a ratat un control realizat cu cateva zile înainte de sosirea sa la Rio de Janeiro.

Şantajul cluburilor în Liga Elenă

Echipele Panathinaikos Atema, AEK Atena şi PAOK Salonic ameninţă că nu se vor prezenta la meciurile din noua ediţie a campionatului de fotbal, în semn de protest faţă de decizia federaţiei elene de a delega în continuare arbitrii. Panathinaikos a anunţat, într-un comunicat, că "nu doreşte să participe la un alt campionat trucat de arbitri, care nu ar trebui să înceapă în actualele condiţii". Campionatul elen de fotbal este programat să înceapă la 20 august.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.