Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Budescu, aproape de Astra

Ziarul de Vrancea
9 aug 2016 573 vizualizări
Oficialii clubului Astra Giurgiu au anunţat, ieri, pe site-ul oficial, că aşteaptă acordul grupării chineze Dalian Yifang pentru transferul sub formă de împrumut al mijlocaşului Constantin Budescu.

"Budescu ar putea să fie legitimat pană la dubla cu West Ham United, la un an după ce a fost unul dintre jucătorii decisivi pentru echipa noastră, în succesul istoric împtoriva echipei engleze", se arată în comunicatul campioanei Romaniei. Constantin Budescu, în varstă de 27 de ani, a fost cedat la începutul anului la formaţia Dalian Yifang din liga a doua chineză, pentru care a semnat un contract pe trei ani.

Stăpanul inelelor, beat turtă

Gimnastul olandez Yuri van Gelder, supranumit "Lord of the Rings", pentru performanţele sale în proba de inele, a fost trimis acasă de la Rio, de conducerea delegaţiei Olandei, după ce a consumat alcool în afara Satului Olimpic. El a părăsit satul Olimpic, în noaptea de sambătă spre duminică, după ce a obţinut calificarea în finala probei sale favorite şi s-a mai întors dimineaţa. Căpitanul echipei olandeze de gimnastică a informat conducerea delegaţie de escapada lui van Gleder, iar aceasta a decis să-l excludă din lot şi să-l trimită acasă. "Comportamentul său este total intolerabil", a declarat Maurits Hendriks, şeful delegaţiei Olandei, care s-a arătat grav dezamăgit de comportamentul sportivului.Gimnastul de 33 de ani a fost campion mondial in 2005 şi european în 2005, 2008 şi 2009. El a suspendat, în 2009, pentru consum de cocaină, revenind în competiţii în 2011.

Maxim a marcat pentru Stuttgart

Mijlocaşul Alexandru Maxim a marcat un gol pentru echipa sa, VfB Stuttgart, în victoria obţinută, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), cu St. Pauli, în prima etapă a ligii secunde din Germania. Maxim a egalat în minutul 67, după ce oaspeţii au deschis scorul în minutul 28, prin Bouhaddouz. Golul victoriei a fost marcat de Gentner în minutul 87. Jucătorul roman a intrat după pauză, în locul lui Heise.

Pogba, cel mai scump jucător

Mijlocaşul echipei Juventus Torino, Paul Pogba, a semnat un contract pe cinci sezoane cu Manchester United, a anunţat, luni noapte, clubul englez. În varstă de 23 de ani, internaţionalul francez revine pe Old Trafford, unde a evoluat în perioada 2009 -2012. Pogba  a fost transferat de la Juventus Torino la Manchester United pentru 105 milioane de euro, francezul devenind astfel cel mai scump jucător din lume, după ce l-a depăşit pe Gareth Bale, pentru care Real Madrid a plătit 101 milioane clubului Tottenham, în 2013. Banii pe Pogba vor fi achitaţi în două exerciţii financiare, a anunţat clubul italian. în funcţie de performanţe, Manchester United va plăti în plus pană la cinci milioane de euro. Juventus a precizat că a obţinut un profit net de 72,6 milioane de euro în urma acestei tranzacţii.

Zagallo, internat în spital

Fostul fotbalist brazlian, Mario Zagallo, în varstă de 84 de ani, dubu campion mondial, în 1958 şi 1962, ca jucător, şi în 1970 ca selecţioner, a fost internat într-un spital din Rio. Spitalul Barra D'Or, din apopierea Parcului Olimic de la Rio, nu a dorit să precizeze care au fost cauzele internării lui Zagallo. Aflat într-un scaun cu rotile, Mario Zagallo a participat, joi, cu o zi înaintea ceremoniei de deschidere a JO, la ştafeta flăcării olimpice.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.