Sport

Două victorii din trei meciuri disputate la Suceava pentru handbaliştii de la CSM Focşani 2007

Cătălin VLĂDESCU
6 aug 2016 3681 vizualizări
Căpitanul Mihăiţă Miroiu a fost desemnat golgheterul turneului

Memorialul „Mihai Mironică”,turneul de pregătire de la Suceava, s-a terminat în forţă pentru echipa de handbal CSM Focşani 2007.Din cele trei partide disputate, două s-au încheiat cu victorie.Băieţii noştri au învins în ultima partidă, 36-30(15-18), pe Potaissa Turda,echipă ce în sezonul trecut a terminat pe locul 4 în Liga Naţională.Repriza a doua a fost una foarte bună, în mod sigur destul de aproape de ceea ce aşteapta profesorul Viorel Ciubotaru de la elevii săi.Echipa s-a reîntors acasă sambătă seara, duminică jucătorii au zi de odihnă, iar de luni seara vor reîncepe antrenamentele. Discutand cu profesorul Viorel Ciubotaru  la întoarcerea acasă, acesta-mi spunea că în vizunea sa rezultatele jocurilor amicale nu au o însemnătate deosebită.„Rezultatele înregistrate în jocurile amicale contează prea puţin pentru mine (...) Urmăresc în schimb, cu mare atenţie, modul în care răspunde echipa în întregul ei. Doresc ca fiecare jucător să se integreze foarte bine în angrenajul echipei şi să înţeleagă filosofia mea despre handbal”,a declarat Viorel Ciubotaru.

Fără îndoială că turneul de la Suceava a fost unul extrem de util privind lucrurile din această perspectivă.Din meciul doi, cel jucat împotriva divizionarei secunde Farul Constanţa, echipa a fost mai aproape de ceea ce doresc şi aştept de la ea. Relaţiile de joc au început uşor, uşor să funcţioneze şi jucătorii să înţeleagă ce-mi doresc de la ei.  Îmi doresc ca pană la începerea campionatului să formăm un grup puternic şi mă aştept ca adevăratele rezultate să sosească atunci cand trebuie, în campionat”,a completat profesorul.  La capitolul veşti mai puţin bune, ca o ironie nedreaptă a sorţii faţă de acest jucător,Petrică Vasilache este suspect de ruptură de ligamente la piciorul drept de această dată.  Încă neclară este la această oră şi situaţia lui Adi Băluţ,la care este posibil să fi recidivat o accidentare mai veche, mai exact o fisură la tibia piciorului stang, pe care acesta a suferit-o în urmă cu 1 an şi 8 luni. Starea exactă a acestuia va fi lămurită de stafful medical al echipei săptămana viitoare.Pentru a încheia totuşi aceste randuri într-o notă optimistă, vă spun că Mihăiţă Miroiu a fost desemnat golgheterul turneului de la Suceava.

  Săptămana viitoare,în perioada 12-15 august, băieţii noştri se vor deplasa la Vaslui, pentru „Cupa Municipiului Vaslui”,turneu la startul căruia se vor alinia echipe foarte puternice ce şi-au anunţat deja intenţiile de ocupare a locurilor ce asigură prezenţa în cupele europene în sezonul competiţional viitor.HCDS Constanţa, CSM Bucureşti, Dunărea Călăraşi şi echipa locală HC Vaslui sunt echipele pe care CSM Focşani 2007 le va avea drept partenere de întrecere la finalul săptămanii viitoare.(Cătălin VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Ionut, acum 2817 zile, 6 ore, 7 minute, 22 secunde
Care a fost rezultatul meciului CSM Focsani - Farul Constanta ?
Dan, acum 2817 zile, 9 ore, 24 minute, 37 secunde
Mihai Mironica este un comentator de duzina si atat...Turneul se numeste "Mihai Mironiuc",dupa numele unui fost mare handbalist.
Cătălin , acum 2818 zile, 4 ore, 8 minute, 55 secunde
Bogdan, mulțumim frumos pentru că ne urmărești și pentru că ești un prieten al handbalului. În momentul când am consultat clasamentul am uitat că acesta nu a fost actualizat după citeste integral
Bogdan, acum 2818 zile, 16 ore, 50 minute, 50 secunde
Voi urmariti handbalul daca tot scrieti de el? Turda a fost a 6a in sezonul regulat si a 4a dupa playoff, a pierdut finala mica cu timisoara
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.