Sport

Se stabileşte programul primului tur al Cupei Romaniei

Dan Chiriac
2 aug 2016 626 vizualizări
Euromania Dumbrăveni şi FC Panciu ar trebui să evolueze pe 10 august în primul meci din faza naţională

Miercuri se vor stabili partidele din cadrul primului tur al Cupei Romaniei la fotbal. FC Panciu şi Euromania Dumbrăveni încep Cupa Romaniei pe 10 august. Dacă echipa din Dumbrăveni a confirmat deja participarea la acest tur, pentru formaţia pănceană viitorul este incert. Pană în acest moment formaţia pregătită de Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran nu s-a reunit, deşi pană la startul ligii a treia mai este doar o lună. Comitetul Executiv al Federaţiei Romane de Fotbal a modificat data de începere a eşaloanelor inferioare. Cel mai probabil, liga a treia, acolo unde joacă şi FC Panciu, va debuta abia în luna septembrie. Cum restanţele financiare nu au fost achitate pană acum, este posibil ca echipa din Panciu să nu ia parte la primul tur al Cupei Romaniei. În cazul în care cele două formaţii vrancene vor fi împerecheate, formaţia din Dumbrăveni ar putea să se califice fără joc. Programul Cupei României ediţia 2016 – 2017 este următorul: 10 august 2016 - Faza 1; 24 august 2016 - Faza 2; 14 septembrie 2016 - Faza 3; 5 octombrie 2016 - Faza 4; 26 octombrie 2016 - şaisprezecimi de finală; 14 decembrie 2016 - Optimi de finală; 29 martie 2017 - Sferturi de finală; 26 aprilie 2017 - Semifinale (tur); 17 mai 2017 - Semifinale (retur); 27 mai 2017 - Finala.
(Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.