Sport

Rezultate remarcabile pentru atleţii vranceni la naţionalele de juniori 1

Dan Chiriac
1 aug 2016 666 vizualizări
Claudia Prisecaru a dublat succesul de sambătă cu o medalie de argint u Mihai Vasiliu - LPS Focşani, a obţinut medalia de bronz

Sportiva Claudia Prisecaru  a obţinut două medalii la campionatele naţionale de juniori 1 ce au avut loc la Piteşti.Sambătă, Prisecaru a devenit campioană naţională la juniori 1. Sportiva legitimată la CS Unirea Focşani a terminat prima cursa de 3000 de metri obstacole la naţionalele de la Piteşti. Aceasta a încheiat cursa cu timpul de 11 minute o secundă şi 73 de sutimi. Duminică, Prisecaru a devenit vicecampioană naţională în proba de 3.000 de metri plat după ce a terminat cursa cu timpul de 10 minute cinci secunde şi 73 de sutimi.Pe prima poziţie a terminat Gabriela Doroftei de la CSM Suceava. Tot duminică, ştafeta de 4X400 de metri de la LPS Focşani a terminat pe poziţia a cincea. Componenţa ştafetei pregătite de Marius Batog şi Gabi Alexandrescu este următoarea: Ionuţ Olteanu, Mihai Vasiliu, Nicolae Melinteanu şi Cornel Gîrleanu. Sambătă, reprezentanţii din Vrancea au obţinut şi o medalie de bronz în proba de 400 de metri.Mihai Vasiliu, sportivul pregătit de Gabi Alexandrescu a terminat pe treapta a treia a podiumului în proba de 400 de metri. Atletul este legitimat la LPS Focşani. Adjudeanca Raluca Vrabie, legitimată în prezent la CA Roman s-a clasat a doua cu o aruncare de 43,67 metri la aruncarea suliţei. În întrecerea masculină de aruncare a suliţei, competiţia a fost dominată de atleţii adjudeni. Pe primul loc s-a clasat Alexandru Novac, adjudeanul legitimat acum la Ştiinţa Bacău. Locul doi i-a revenit sportivului Alexandru Grigore, de la CSS Adjud. Este de remarcat că adjudeanul este junior 2 şi concurează în întrecerile destinate sportivilor cu doi ani mai mare ca varstă. Performanaţa sportivului pregătit de Sorin Crăciun este cu atat mai de apreciat, mai ales că sportivul a reuşit o performanţă notabilă aruncand suliţa la 61,46 metri. “Un final de sezon foarte bun, în care am reuşit să-mi  fac un record personal cu suliţa de 800gr -  61,46 metri şi un loc 2 la Campionatul Naţional de juniori 1! Îi mulţumesc antrenorul meu pentru că a avut încredere în mine şi a fost mereu langă mine, şi le mulţumesc tuturor pentru că au fost alături de mine şi nu în ultimul rand îi mulţumesc domnului Vieru Ioan Lucian, directorul lotului de juniori”, a spus Alexandru Grigore.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.