Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Hamroun, reprimit în vestiar

Ziarul de Vrancea
31 iul 2016 848 vizualizări
Mijlocaşul Jugurtha Hamroun a fost reprimit în lotul Stelei, după ce a fost exclus pentru meciul cu Sparta Praga, iar antrenorul Laurenţiu Reghecampf a afirmat că jucătorul va primi o amendă.

"Situaţia e una normală. Primeşte o amendă de la club, aşa cum scrie în regulamentul interior. Cred că a învăţat din greşeala făcută. Nu ştim exact care a fost motivul, nu ne-a interesat. A fost suspendat pentru meciul cu Praga. Pentru noi e un jucător foarte important şi îl vom trata ca atare", a spus Reghecampf. Duminica trecută, jucătorul a informat conducerea clubului şi staful tehnic că nu se va prezenta la antrenamentul echipei, exprimandu-şi intenţia de a părăsi ţara pentru a rezolva probleme personale. Hamroun a fost exclus din lot pentru meciul cu Sparta Praga, scor 1-1, disputat, marţi, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Remiză albă pentru Lucescu

Tehnicianul Mircea Lucescu a obţinut o remiză cu Zenit Sankt Petersburg, sambătă, în prima etapă a campionatului Rusiei, scor 0-0 cu Lokomotiv Moscova. Meciul s-a disputat pe terenul formaţiei pregătite de roman.Mircea Lucescu, tehnician care a împlinit vineri 71 de ani, este antrenorul formaţiei Zenit de la începutul lunii trecute. Între timp, tehnicianul a caştigat şi un prim trofeu cu echipa din Sankt Petersburg, Supercupa Rusiei, învingand campioana ŢSKA Moscova, scor 1-0. În etapa a doua a campionatului Rusiei, Zenit va întalni formaţia Ufa, la 6 august, în deplasare.

Pantilimon a fost retrogradat în Championship

Portarul echipei Watford, Costel Pantilimon, va fi transferat la gruparea de ligă secundă engleză Aston Villa pentru două milioane de lire sterline. Managerul grupării Aston Villa, Roberto Di Matteo, a decis să-l transfere pe Brad Guzan la Middlesbrough, el dorindu-l pe Pantilimon, căruia i-a transmis că este mai bine să fie titular la o echipă din liga secundă, decat rezervă în Premier League. Pantilimon joacă la Watford din luna ianuarie, după ce a fost transferat de la Sunderland.

 “Canguri” ghinionişti

Delegaţia Australiei a fost evacuată din satul olimpic după un incendiu izbucnit în subsolul clădirii în care este cazată, informează L'Equipe. Niciun component al delegaţiei nu a avut de suferit de pe urma acestui incident, sportivii revenind în clădire după o jumătate de oră. Incidentul a survenit la cateva zile după ce şeful delegaţiei australiene la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Kitty Chiller, a refuzat să-i cazeze pe sportivi în satul olimpic din cauza condiţiilor precare. Problemele au inclus "instalaţii sanitare defecte, ţevi şi cabluri care nu sunt montate". Comitetul de Organizare a promis o ameliorare rapidă a condiţiilor şi a anunţat că toate problemele s-au rezolvat joi.

Obiectiv modest pentru o campioană

Campioana Angliei, Leicester City, are ca obiectiv în sezonul 2016/2017 menţinerea în Premier League, a declarat  antrenorul Claudio Ranieri, "Obiectivul este acelaşi ca în sezonul trecut: trebuie să facem cat mai repede 40 de puncte, să fim solizi şi să credem în noi", a explicat italianul. El a mai spus că Leicester trebuie să schimbe lucrurile, deoarece acum toate celelalte echipe ştiu ce pot jucătorii campioanei. "Trebuie să găsim un plan B", a adăugat Ranieri. Leicester City se află la Los Angeles într-un turneu de pregătire, unde va întalni în meci amical formaţia Paris Saint-Germain.

Zenga, antrenor de “lupi”

Tehnicianul italian Walter Zenga, fost antrenor la Steaua, Dinamo şi FC Naţional, a preluat formaţia Wolverhampton, din a doua ligă engleză, Walter Zenga îl înlocuieşte pe Kenny Jackett, aflat în funcţie din 2013. Fostul portar al naţionalei Italiei a antrenat 14 echipe în şapte ţări diferite (Romania, SUA, Italia, Serbia, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită).

Baschetbaliştii sunt boieri

Loturile de baschet ale Statelor Unite ale Americii nu s-au dus în satul olimpic şi au ales să se cazeze pe un pachebot de lux în perioada Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Baschetbaliştii şi baschetbalistele din naţionalele SUA vor locui timp de două săptămani pe pachebotul Silver Cloud Liner.Kevin Durant şi coechipierii săi vor beneficia de condiţii de lux pe acest vas care poate primi 296 de pasageri şi are un echipaj format din 222 de persoane. Pachebotul, care are o lungime de 157 de metri, are un casino, o sală de fitness, o bibliotecă, patru restaurante, un salon de înfrumuseţare, o sală de spectacol şi mai multe magazine. O săptămană petrecută pe Silver Cloud Liner poate ajunge la 12.000 de euro. Baschetbaliştii americani nu au locuit în satul olimpic nici la precedente ediţii ale Jocurilor Olimpice, ei preferand să stea la diverse hoteluri. Sportivii nu sunt obligaţi să stea în satul olimpic, care la Rio are 31 de clădiri, unde vor fi cazaţi 17.000 de participanţi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.