Sport

Claudia Prisecaru campioană naţională la atletism în proba de alergare 3000 de metri- juniori 1

Dan Chiriac
30 iul 2016 2586 vizualizări
Şi alţi sportivi vranceni legitimaţi la cluburi din judeţ dar şi la alte cluburi din ţară au obţinut rezultate remarcabile în prima zi a campionatelor naţionale de atletism pentru juniori desfăşurate la Piteşti. Duminică urmează să se dispute alte finale ale întrecerii.

Sportiva Claudia Prisecaru a devenit campionă naţională la juniori 1 la atletism.Tanăra atletă,legitimată la CS Unirea Focşani a terminat prima cursa de alergare pe distanţe lungi,3000 de metri la campinatele naţionale de la Piteşti.Aceasta a încheiat cursa cu timpul de 11 minute o secundă şi 73 de sutimi.Reprezentanţii din Vrancea au obţinut şi o medalie de bronz în proba de 400 de metri.Mihai Vasiliu, sportivul pregătit de Gabi Alexandrescu a terminat pe treapta a treia a podiumului în proba de 400 de metri.Atletul este legitimat la LPS Focşani.Adjudeanca Raluca Vrabie,legitimată în prezent la CA Roman s-a clasat a doua cu o aruncare de 43,67 metri la aruncarea suliţei.În întrecerea masculină de aruncare a suliţei,competiţia a fost dominată de atleţii adjudeni.Pe primul loc s-a clasat Alexandru Novac, adjudeanul legitimat acum la Ştiinţa Bacău. Locul doi i-a revenit sportivului Alexandru Grigore, de la CSS Adjud.Duminică urmau să se dispute alte finale în întrecerea naţională ce are loc la Piteşti.(Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.