Sport

Campioana Vrancei va promova direct în liga a treia

Dan Chiriac
27 iul 2016 677 vizualizări
Federaţia Română de Fotbal va finanţa 26 de judeţe din ţară, prin intermediul AJF-urilor, pentru construirea a câte un teren de fotbal sintetic de dimensiuni normale u judeţul nostru este în primul lot de 15 judeţe în care se vor începe lucrările

Campioana Superligii Altdorft Tehnik, sezonul 2016/2017, urmează să promoveze direct în liga a treia. În urma întalnirii dintre preşedinţii AJF-urilor, ce a avut loc la finalul săptămanii la Cheile Grădiştei, s-a propus ca învingătoarele campionatelor judeţene să promoveze direct în liga a treia. Urmează ca în sedinţa Comitetului Executiv a FRF din 16.08.2016 să fie aprobată propunerea: câştigătoarele campionatelor de liga 4 să promoveze în liga 3 fără să susţină un baraj iar în funcţie de situaţia financiară şi pe baza unor criterii de “licenţiere” să existe posibilitatea înlocuirii acestora cu ocupantele locului 2. În cadrul acestei întâlniri, AJF Vrancea a fost felicitată de către conducerea FRF pentru organizarea turneului „Un viitor mai sigur, să fim mai buni“, competiţie de fotbal rezervată copiilor din mediul rural care s-a organizat în premieră în Vrancea la nivel naţional. Totodată, un alt proiect organizat de AJF Vrancea în 2015, „Academia de Fotbal Social“ a fost un prilej pentru Federaţie de a implementa proiectul la nivel naţional începând din acest an sub denumirea „Transformă uliţa în stadion“. O altă veste îmbucurătoare pentru fotbalul vrâncean este aceea că, Federaţia Română de Fotbal va finanţa 26 de judeţe din ţară, prin intermediul AJF-urilor, pentru construirea a câte un teren de fotbal sintetic de dimensiuni normale, judeţul nostru aflându-se în primul lot de 15 judeţe în care se vor începe lucrările. La întalnirea de la Cheile Grădiştei au participat şi conducătorii Federaţiei Romane de Fotbal, în frunte cu preşedintele Răzvan Burleanu. Vrancea a fost reprezentată de preşedintele AJF, Dan Dumitru.

Înscrieri pană pe 4 august

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea face înscrieri  pentru Superliga Altdorf Tehnik şi Liga Grafit Decor ediţia 2016-2017 la sediul instituţiei pană la data de 04.08.2016. De asemeena, înscrierea echipelor din campionatele de juniori A 1, B1, C, D, E, ediţia 2016-2017 se va face la sediul AJF Vrancea pană la data de 20.08.2016. Fiecare structură sportivă afiliată la AJF Vrancea trebuie să aducă pană la data stabilită formularul de înscriere şi declaraţia de proprie răspundere completate cu datele de contact ale clubului şi datele persoanelor împuternicite să reprezinte clubul.  Pană la începerea campionatului vor fi organziate şi şedinţe de lucru cu delegaţii echipelor participante. Sezonul în Superliga Altdorf Tehnik şi Liga Grafit Decor se va relua la începutul lunii septembrie, data exactă urmand a fi stabilită ulterior. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.