Sport

Fotbalul juvenil merge la turnee în ţară

Dan Chiriac
27 iul 2016 518 vizualizări
La acest final de săptămană, Prosport Focşani va participa la un turneu juvenil ce va avea loc la Brăila. Grupa 2007 va încerca să obţină un nou succes, după cele obţinute în competiţiile anteriore la care a luat parte.

Întrecerile sunt organizate de Academia de Fotbal “Stars” Brăila. Totodată, echipele vrancene se pregătesc pentru două competiţii importante. În luna august, la Baza sportivă Valentino, dar şi pe terenurile din Sud au loc partidele de la Cupa Prosport. Totodată, se desfăşoară a VIII-a ediţie a celui mai mare turneu de copii şi juniori din Romania, şi cel mai important din Sud-Estul Europei, BRAŞOV CUP. Turneul continuă colaborarea cu Enjoy Sport's Agency cărora li se alătură CS Colţea 1920 Braşov, Federaţia Romană de Fotbal, Primăria Municipiului Braşov, Direcţia Sport şi Tineret Braşov, Grădina Zoologică Braşov şi Digi Sport. Turneul se va desfăşura în luna august a acestui an, împărţit în 3 perioade după cum urmează: 11-14 August - Categoriile 1999 şi 2000-2001 şi 18-21 August - Categoriile 2009, 2008, 2007, 2006, 2005 şi 2004 (Fotbal 11), 25-28 August - Categoriile 2004 (8^1), 2003 şi 2002. Toate jocurile se vor disputa pe terenuri cu gazon natural (Metrom, Carpaţi, Braşovia, Săcele). Fiecare jucător va primi un tricou de participant din partea organizatorilor. Fiecare jucător va primi o intrare gratuită la Bazinul Olimpic Braşov şi o intrare la Grădina Zoologică Braşov. Premii constand în echipament sportiv marca Joma (https://www.facebook.com/sport.joma) în valoare de peste 10.000 de Euro. Toţi participanţii vor beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun, pe raza oraşului Braşov. CSM Focşani şi Prosport Focşani au fost prezente la ultimele ediţii ale întrecerii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.