Sport

Meciuri de pregătire pentru handbalişti, acasă cu CSU Suceava

Cătălin VLĂDESCU
2 iul 2016 611 vizualizări
Handbaliştii focşăneni vor disputa două meciuri vineri şi sambătă în compania sucevenilor

Handbaliştii de la CSM Focşani 2007 le dau suporterilor întalnire în Polivalenta din Focşani pentru primele meciuri de verificare din noul sezon. Băieţii noştri vor disputa în această săptămană primele meciuri de pregătire şi verificare în vederea noului sezon de Liga Naţională, în compania echipei CSU Suceava. Meciurile se vor disputa vineri, 29 iulie, de la ora 18:00 şi sambătă, 30 iulie, de la ora 13,30.  Pentru prima dată de la sosirea la Focşani, profesorul Viorel Ciubotaru va putea vedea la lucru noii jucători sosiţi la echipă în această vară, dar în acelaşi timp îşi va putea face o primă imagine în legătură cu nivelul la care se găseşte echipa, în întregul ei, în regim de joc, cu adversari pe teren. Vă reamintim că în această pauză competiţională la Focşani au venit patru jucători: interul stanga (jucător polivalent, ce poate juca însă pe mai multe posturi în echipă) Mădălin-Mihai Ţuţu – jucător cu mare experienţă competiţională, de înalt nivel, în sezonul trecut jucand la Energia Pandurii Tg. Jiu unde a fost om de bază şi al doilea marcator al echipei cu 127 de goluri (după Florin Acatrinei -140 de reuşite); extrema stangă Adrian Băluţ, care a jucat în sezonul trecut la campioana Dinamo Bucureşti pentru care a marcat de 50 de ori; pivotul Bogdan Raţă, care a jucat în sezonul trecut la Ştiinţa Municipal Bacău şi Răzvan Răpciugă, inter stanga, sosit şi el de la campioana Dinamo Bucureşti. Pentru că tot suntem la capitolul transferuri, nici echipa suceveană nu mai seamănă deloc cu echipa pe care am întalnit-o şi învins-o la Braşov în turneul de baraj pentru rămanerea în Liga Naţională. Nu mai puţin de opt jucători noi au sosit la CSU Suceava: Bogdan Şoldănescu (Energia Pandurii Tg. Jiu), Adi Mitrea, Adrian Târzioru (Energia Pandurii Tg. Jiu), Florin Ciubotariu ( Ştiinţa Bacău ), George Şelaru ( Energia Pandurii Tg. Jiu ), Ioan Polocoşer ( HC Vaslui ), Dusan Sipka ( Bnei Herzliya ), Sasa Puljizovic ( Handball Tirol Innsbruck ). Cele două jocuri de vineri şi de sambătă vor fi, totodată, şi primele întalniri ale suporterilor focşăneni cu favoriţii lor după o pauză de 2 luni. (C. VLĂDESCU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.