Sport

LPS Focşani se poate înscrie în campionat pană pe 31 iulie

Dan Chiriac
26 iul 2016 604 vizualizări
Anul trecut, echipa de juniori A s-a luptat pană în ultima etapă pentru caştigarea seriei în care a evoluat

Echipele de juniori republicani de la Liceul cu Program Sportiv Focşani vor participa la o nouă ediţie a campionatului naţional. În acest sens, înscrierea în competiţiile de juniori organizate de Federaţia Română de Fotbal se va face până în data de 31 iulie 2016. De asemenea, cluburile de juniori interesate să participe în aceste competiţii trebuie să efectueze toate procedurile de înscriere, de afiliere şi de omologare a terenului de joc. Dosarul de înscriere în competiţiile de juniori şi copii, ediţia 2016-2017 trebuie să cuprindă cererea de înscriere (separat pentru Liga Elitelor U19 sau Campionatul Naţional de juniori A şi separat pentru Liga Elitelor U17 sau Campionatul Naţional de juniori B), dovada că pot folosi un stadion omologat de FRF, în calitate de proprietar sau chiriaş, pe întreg anul competiţional 2016-2017 - în aceeaşi localitate în care clubul îşi are sediul social, jocurile oficiale ale echipei urmând să fie programate numai pe terenul respectiv, dovada afilierii, dovada contractului de muncă al antrenorului. Tehnicienii trebuie să aibă licenţa A UEFA pentru echipele participante în Liga Elitelor U19 şi Campionatul Naţional de Juniori A şi Licenţa B UEFA pentru echipele participante în Liga Elitelor U17 şi Campionatul Naţional de Juniori B. Echipele trebuie să depună contractele de muncă ale antrenorilor, încheiate pe întregul an competiţional 2016-2017 (între 1 august 2016 şi 30 iunie 2017). Acestea au nevoie de avizul  Comisiei Tehnice a FRF. Echipele trebuie să demonstreze că nu au debite neachitate faţă de FRF, AJF şi/sau faţă de alte cluburi, jucători, antrenori sau agenţi de jucători cele din urmă fiind constatate prin hotărâri definitive. Nerespectarea termenului de înscriere - 31 iulie 2016 - va conduce la neînscrierea cluburilor cu activitate exclusivă de juniori în Campionatul Naţional al Juniorilor A şi B, ediţia 2016-2017. Cererile pentru înscrierea în competiţiile de juniori sunt disponibile în format electronic, pe site-ul FRF.ro, în secţiunea FORMULARE. Echipele de juniori republicani de la LPS Focşani au avut evoluţii apreciabile în sezonul precedent. Echipa de juniori A s-a luptat pană în ultima etapă pentru caştigarea seriei, dar a terminat în cele din urmă pe podium. Juniorii B au încheiat campionatul la mijlocul ierarhiei.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.