Sport

"Am ales pe cine m-a vrut"

Ziarul de Vrancea
26 iul 2016 483 vizualizări
Lucian Sanmărtean s-a transferat la Pandurii Targu Jiu

Mijlocaşul Lucian Sanmărtean a semnat un contract pentru un an de zile cu Pandurii, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, a anunţat clubul din Targu Jiu pe site-ul oficial. Născut la13 martie 1980, la Bistriţa, Lucian Iulian Sanmărtean a debutat în fotbalul profesionist la Gloria Bistriţa în Divizia A în 1998, după ce făcuse junioratul la acelaşi club în perioada. Între 1998 şi 2003 a evoluat în aproximativ 100 de meciuri pentru Gloria. Între 2003 şi 2007 a jucat pentru Panathinaikos iar apoi timp de un an pentru FC Utrecht. A plecat de la FC Utrecht în septembrie 2008 iar din februarie 2009 a semnat un nou contract cu Gloria Bistriţa. În ianuarie 2010 s-a transferat la FC Vaslui, echipă pentru care a jucat patru ani, în sezonul 2014- 2015 a jucat pentru Steaua Bucureşti iar în ultimul sezon a fost jucătorul celor de la Al Ittihad de unde a plecat liber de contract în această vară. "Considerat cel mai bun pasator dar şi un bun dribleur şi şuteur, Sanmărtean s-a remarcat în ultimii ani şi la echipa naţională unde are peste 30 de prezenţe la tineret şi seniori şi 28 de goluri marcate", notează site-ul citat. Unul dintre cei mai experimentaţi mijlocaşi romani, Lucian Sanmărtean, jucător cu peste 30 de meciuri la echipele naţionale de tineret şi seniori ale Romaniei, a fost convins de preşedintele clubului Pandurii să joace în acest sezon pentru echipa din Targu Jiu.
Lucian Sanmărtean, care a semnat un contract pe un sezon cu Pandurii Targu Jiu, a postat un mesaj pe Facebook, în care subliniază că a ales echipa care l-a dorit: "De astăzi începe colaborarea mea cu echipa Pandurii Targu-Jiu şi pentru încă un an mă voi bucura de fotbal!!! Am ales echipa care m-a dorit şi sper sa fiu sănătos să pot juca, cel puţin la acelaşi nivel de pană acum!!!", a scris Sanmărtean.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.