Sport

Cheile Grădiştei, locul de întalnire a preşedinţilor din fotbalul romanesc

Dan Chiriac
25 iul 2016 756 vizualizări
Locaţia din judeţul Braşov a fost locul de întalnire şi pentru preşedinţii de AJF-uri din ţară u aceştia au marcat împlinirea a 25 de ani de la înfiinţarea asociaţiilor judeţene de fotbal

Preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri Vrancea participă în aceste zile la cursul de instruire de la Cheile Grădiştei. Locaţia nu a fost aleasă întamplător, acolo avand loc la finalul săptămanii trecute şi întalnirea preşedinţilor de Asociaţii Judeţene de Fotbal din ţară care au aniversat împlinirea a 25 de ani de la înfiinţarea acestora. La întalnire au participat şi conducătorii Federaţiei Romane de Fotbal, în frunte cu preşedintele Răzvan Burleanu. Vrancea a fost reprezentată de preşedintele AJF, Dan Dumitru. Începand de duminică şi până miercuri, 27 iulie, arbitri şi arbitri asistenţi din Liga 2 participă la un curs de instruire organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor la Cheile Grădiştei. Nu vor mai participa arbitri şi arbitri asistenţi aflaţi în vizorul comisiei pentru promovarea în Liga I care au asistat la cursul de instruire organizat pentru acest eşalon la începutul lunii iulie, în aceeaşi locaţie. Cursul a debutat duminică după amiază, cu o analiză a prestaţiei arbitrilor din sezonul trecut al Ligii 2, urmată de o testare video. În dimineaţa zilei de luni a avut loc testarea fizică, cei prezenţi fiind supuşi noilor teste UEFA. Marţi, cursul de la Cheile Grădiştei va avea parte de un invitat special, în persoana danezului Jørn West Larsen, responsabil Convenţia UEFA, care va susţine o prezentare. Accesul presei va fi permis atât la testarea fizică, cât şi la sesiunea de marţi, cu începere de la ora 9:00. Vrancea are un singur reprezentant, Cristian Voicu, arbitru asistent de liga a doua şi totodată preşedintele CJA Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.