Sport

La calendele greceşti

Ziarul de Vrancea
25 iul 2016 603 vizualizări
O nouă amanare în cazul înscrierii echipei Rapid în campionat * de data asta pană miercuri * chiar dacă se va lua o decizie la comisia de disciplină, aceasta ar putea fi atacată la comisia de recurs şi la TAS

Comisia de Disciplină a Federaţiei Romane de Fotbal a amanat pentru miercuri decizia în cazul FC Rapid, echipă promovată în Liga I, dar care a intrat în procesul de faliment, a declarat, ieri, acţionarul majoritar al grupării giuleştene, Valerii Moraru, la ieşirea din sediul LPF. Secretarul general al LPF, Iustin ştefan, a trimis cazul echipei Rapid, care a obţinut sportiv dreptul de a participa în campionat şi licenţa din partea FRF, la Comisia de Disciplină, după ce lichidatorul judiciar a solicitat înscrierea în Liga I în ciuda faptului că gruparea se află în faliment. Meciurile echipei Rapid din Liga I au fost amanate pană la soluţionarea cazului. În cazul în care Rapid nu va avea caştig de cauză în Liga I va fi înscrisă formaţia ACS Poli Timişoara, retrogradată în sezonul precedent în Liga a II-a. FC Rapid ar putea ataca decizia Comisiei de Disciplină la Comisia de Recurs şi apoi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Conform programului Ligii I, FC Rapid ar fi trebuit să debuteze luni în prima etapă, pe teren propriu, împotriva formaţiei FC Botoşani.
La şedinţa Comisiei de Disciplină a participat şi acţionarului majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, împreună cu soţia sa. Aproximativ 100 de suporteri giuleşteni au aşteptat o decizie în faţa sediului Ligii Profesioniste de Fotbal.
"Noi am adus contractele, tot ce trebuia, eu zic că suntem pregătiţi de Liga I. Sunt 11 jucători, avem 11 contracte semnate şi urmează să semnăm şi altele. Azi, în principiu, lichidatorul ar trebui să semneze aceste contracte. Dan Alexa ajunge astăzi în Bucureşti şi o să vorbesc şi cu el", a spus Moraru. Întrebat dacă lichidatorul judiciar Aurel Brihac a fost la sedinţa Comisiei de Disciplină, Moraru a răspuns: "Nu. Nu am mai vorbit cu dansul pentru că nu îmi răspunde la telefon". În sediul LPF a fost prezent şi Răzvan Căprioriu, unul dintre supoorterii-acţionari ai FC Rapid.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.