Sport

Doar 76 de echipe înscrise în liga a treia

Dan Chiriac
22 iul 2016 1157 vizualizări
Echipele interesate ar putea participa direct în al treilea eşalon al fotbalului romanesc

Doar 76 de echipe s-au înscris în noua ediţie a ligii a treia de fotbal. Cum Federaţia Romană de Fotbal a decis ca în noul campionat să alcătuiască şase serii de 16 echipe, rezultă că în acest moment există un deficit de 20 de formaţii. FRF ar putea accepta mai multe echipe interesate pentru a juca în acest eşalon. Euromania Dumbrăveni, caştigătoarea Superligii Altdorf Tehnik în sezonul precedent sau o nou înfiinţată echipă din Focşani ar putea evolua fără probleme în al treilea eşalon al fotbalului romanesc. Dacă problemele finciare ar fi rezolvate, Focşaniul ar putea avea din nou echipă în liga a treia. De asemenea, conducătorii echipei FC Panciu au anunţat că echipa va continua în liga a treia. Formaţia vranceană a trimis cererea de înscriere în liga a treia. Conducătorii echipei FC Panciu ne-au confirmat că echipa va continua în liga a treia. Chiar dacă există restanţe financiare faţă de jucători, oficiali au spus că acestea vor fi achitate, urmand ca echipa să continue să joace în liga a treia. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.