Sport

Paraschiveanu al 13-lea meci la profesionişti

Dan Chiriac
21 iul 2016 1007 vizualizări
Boxerul format la CS Unirea Focşani l-a întalnit joi noapte pe italianul Marco Miano

Boxerul focşănean Cătălin Paraschiveanu a disputat joi noaptea al 13-lea meci la profesionişti. Adversarul său a fost italianul Marco Miano. Întalnirea a avut loc la Milano. Iubitorii sportului cu mănuşi din Focşani aşteraptă un nou succes din partea boxerului focşănean. Pană acum, acesta a caştigat toate partidele disputate la profesionişti. În luna mai, Paraschiveanu a obţinut a 12-a victorie la profesionişti din tot atâtea partide disputate. Partida cu boxerul maghiar Jozsef Racz a fost la discreţia pugilistului focşănean, care s-a impus la capătul unui meci disputat pe durata a opt reprize. Este a doua victorie împotriva boxerului maghiar, învins de Paraschiveanu şi la începutul acestui an. După cea de-a 12-a victorie obţinută la profesionişti, boxerul focşănean se gândeşte să lupte pentru o centură europeană. Cătălin Paraschiveanu a fost format ca sportiv la CS Unirea Focşani sub îndrumarea maestrului Ion Zaharia. Ulterior, boxerul a fost pregătit de Victor Lupu, Nicolae Scutaru şi Mihai Ichim. La începutul anului 2014, Paraschiveanu a decis să renunţe la boxul amator, acolo unde avea perspectivele participării la Jocurile Olimpice şi a ales să se transfere în Italia, la un club de profesionişti din Milano. Cătălin Paraschiveanu s-a legitimat la OPI 2000, un club din oraşul din nordul Italiei, pregătindu-se sub comanda unui fost boxer italian, care are în palmares titlul de campion european. Cătălin Paraschiveanu a fost format ca sportiv la CS Unirea Focşani sub îndrumarea maestrului Ion Zaharia. Ulterior, boxerul a fost pregătit de Victor Lupu, Nicolae Scutaru şi Mihai Ichim. Cătălin este campion naţional, universitar şi caştigător al Cupei Romaniei şi a Cupei Moldovei. A obţinut medalii naţionale la juniori, iar la 18 ani a plecat prin transfer la Dinamo Bucureşti. Apoi, după ceva neînţelegeri cu clubul Ministerului de Interne, a ajuns la SC Bacău. Cătălin Paraschiveanu a fost legitimat pană la începutul lui 2014 la SC Bacău. Boxerul format la CS Unirea Focşani avea la amatori ca obiectiv participarea la Jocurile Olimpice din 2016, dar a ales cariera la profesionişti. Paraschiveanu pornea cu prima şansă în partida de joi noaptea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.