Sport

Handbaliştii de la CSM Focşani 2007 au intrat în Sala Polivalentă

Cătălin VLĂDESCU
20 iul 2016 3543 vizualizări
Aceştia urmează un program de două antrenemente pe zi, dintre care unul în sala de forţă

După o săptămană de pregătire fizică pe stadionul din Sud şi de ore petrecute în sala de forţă, profesorul Viorel Ciubotaru şi-a adus elevii în Sala Polivalentă din Focşani.

Programul băieţilor noştri va cuprinde în această săptămană două antrenamente zilnice, o întalnire dimineaţa în sala de forţă, urmată fiind seara de un antrenament fizic şi tehnic, de două ore, în Sala Polivalentă. Pregătirea pentru noul sezon de Liga Naţională este în grafic în acest moment, după cum îmi mărturisea profesorul Viorel Ciubotaru, acesta arătandu-se încrezător în evoluţia pozitivă a întregii echipe, convins fiind că la ora primului meci, din prima etapă, întregul lot va atinge parametri optimi. În ceea priveşte noul echipament în care vor evolua jucătorii noştri în noul sezon, acesta urmează să fie comandat  zilele următoare, fără să suporte modificări esenţiale din punct de vedere estetic. Vor  exista, ca şi pană acum, două randuri de echipament, unul în alb-albastru culorile oficiale ale clubului nostru, iar altul galben-negru. Noul echipament va fi prezentat oficial înaintea primului meci oficial din noul sezon al Ligii Naţionale. Pană atunci, CSM 2007 Focşani va participa, la începutul lunii august, la două turnee de pregătire la Suceava şi la Vaslui, la acestea adăugandu-se alte meciuri de pregătire pentru noul sezon competiţional. La Suceava băieţii noştri vor juca în perioada 4-7 august , după care vor lua parte la unul dintre cele mai puternice turnee de pregătire din ţară organizat la Vaslui: Cupa municipiului Vaslui la handbal masculin. La acesta participă HC Vaslui, CSM Bucureşti, HC Dobrogea Sud Constanţa, CSU Bucovina Suceava, HC Dunărea Călăraşi şi CSM Focşani.Turneul va avea loc în perioada 12-15 august 2016, partidele desfăşurandu-se în Sala Sporturilor din Vaslui.(Cătălin Vlădescu)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.