Sport

În general, sorţi buni la handbal

Ziarul de Vrancea
19 iul 2016 777 vizualizări
Cea mai grea tragere la sorţi o are echipa masculină CSM Bucureşti, care poate juca în turul II al Cupei EHF cu US Creteil

Echipa masculină de handbal CSM Bucureşti, vicecampioana Romaniei şi deţinătoarea Cupei, va intra direct în turul al doilea de calificare al Cupei EHF, fază în care va întalni învingătoarea dintre US Creteil (Franţa) şi HC Zamet (Croaţia), din prima manşă, s-a stabilit la tragerea la sorţi de marţi de la Viena. Manşa tur va avea loc la Bucureşti, la 8-9 octombrie, iar returul la 15-16 octombrie.Meciurile din turul întai de calificare sunt programate pe 3-4 septembrie, respectiv 10-11 septembrie. Pentru a ajunge în Grupele Cupei EHF, unde a fost prezentă şi în sezonul trecut, CSM Bucureşti trebuie să treacă atat de turul doi, cat şi de turul trei (19-20 noiembrie / 26-27 noiembrie).Tot în Cupa EHF, dar în turul I de califcare, Poli Timişoara va evolua, primul meci pe teren propriu, cu Polva Serviti (Estonia).
În Challenge Cup, masculin, turul III, Potaissa Turda  va juca, primul meci pe teren propriu, împotriva formaţiei HC Dobrudja (Bulgaria). Turul este programat la 19-20 noiembrie, iar returul în 26-27 noiembrie.
În Cupa EHF la handbal feminin, echipele din Romania vor avea următoarele adversare: în cupa EHF, turul I, HB Dudelange (Luxemburg) - Dunărea Brăila; HZRK Grude (Bosnia-Herţegovina) - Corona Braşov; HC Neistin (Insulele Feroe) - CSM Ploieşti  Prima manşă se va desfăşura în 10-11 septembrie, iar a doua la 17-18 septembrie. În turul al doilea de calificare, HC Roman va întalni învingătoarea dintre echipele Alba Fehervar (Ungaria) şi Vistal Gdynia (Polonia). Primul meci este programat 15-16 octombrie, iar returul la 22-23 octombrie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.