Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Torje ajunge la ceceni

Ziarul de Vrancea
19 iul 2016 740 vizualizări
Mijlocaşul Gabriel Torje, aflat sub contract cu echipa italiană Udinese, va juca din sezonul viitor la formaţia rusă Terek Groznîi, unde va fi coleg cu Gheorghe Grozav, a anunţat, ieri, site-ul tuttomercatoweb.com.

Conform sursei citate, internaţionalul roman va semna un contract pe trei sezoane, iar Udinese va încasa un milion de euro pentru cedarea sa. Gabriel Torje, în varstă de 26 de ani, a fost cumpărat de Udinese de la Dinamo Bucureşti în vara anului 2011, dar a jucat doar 21 de meciuri la formaţia italiană. Udinese l-a împrumutat pe Torje la echipele Granada, Espanyol Barcelona, Konyaspor şi Osmanlîspor.

Pe urmele lui Mutu, în India

Fundaşul Lucian Goian va evolua în al treilea sezon al Indian Super League, la formaţia Mumbai City FC, devenind al doilea roman care joacă în campionatul profesionist al statului asiatic, după Adrian Mutu. Clubul indian a anunţat că, pe langă Goian, l-a mai transferat pe portarul brazilian Roberto Volpato Neto. Goian, în varstă de 33 ani, a jucat ultima dată la CFR Cluj. Aceasta va fi a doua experienţă în străinătate a fostului dinamovist, care a mai evoluat în China, la echipele Tianjin Teda şi Beijing Baxi. Romanul va fi antrenat în India de fostul său tehnician de la Tianjin Teda, Alexandre Guimaraes, antrenor costarican de etnie braziliană. În 2015, Adrian Mutu a jucat la formaţia Pune City FC. Sezonul trecut, Mumbai City FC a terminat campionatul pe locul 6 din opt echipe.

Blatistul din ATP

Jucătorul Marco Cecchinato, 23 de ani, locul 143 ATP, a fost suspendat 18 luni şi amendat cu 40.000 de euro de tribunalul Federaţiei Italiene de Tenis pentru încălcarea codului de etică şi pentru participare la meciuri trucate pentru pariuri. Cecchinato, rezervă în echipa de Cupa Davis a Italiei, poate face apel la această decizie. Fost ocupant al locului 82 ATP, Cecchinato a fost găsit vinovat de aranjarea unui meci cu polonezul Kamil Majchrzak, disputat în 8 octombrie 2015, în cadrul sferturilor de finală ale unui turneu challenger desfăşurat în Maroc. El şi un alt jucător italian, Riccardo Accardi, au pariat pe rezultatul meciului cu sportivul polonez. Accardi a fost suspendat şi el 12 luni şi amendat cu 20.000 de euro. De asemenea, Cecchinato a aranjat şi un meci de dublu, la Prostejov, în 2 iunie 205, în care făcea pereche cu Luca Vanni. Italianul a mai fost găsit vinovat şi de faptul că i-a furnizat lui Accardi informaţii despre condiţia fizică a colegului său Andreas Seppi, înaintea unui meci pe care acesta urma să îl joace cu John Isner la Roland Garros, anul trecut.

Gasquet renunţă la Rio

Tenismenul Richard Gasquet, locul 14 ATP, este accidentat la spate şi nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, el urmand să fie înlocuit de Benoît Paire, poziţia 24 în ierarhia mondială, a anunţat L'Equipe. Gasquet ar fi trebuit să evolueze şi la dublu alături de Jo-Wilfried Tsonga, iar locul său în această probă va fi luat de Gaël Monfils. Franţa va fi reprezentată la simplu de Jo-Wilfried Tsonga (10 ATP), Gaël Monfils (17 ATP), Gilles Simon (30 ATP) şi Benoît Paire, iar la dublu de perechile Tsonga / Monfils şi Mahut / Herbert.

Dinamo a luat un internaţional argentinian

FC Dinamo a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, achiziţionarea jucătorului argentinian Maximiliano Fernando Oliva. Internaţional de juniori U17 şi U20, Maximiliano Fernando Oliva şi-a început cariera la River Plate şi a mai evoluat pentru Tigre (2008-2010), Independiente Rivadavia (2010-2012), San Martín de San Juan (2012-2013), Aris Limassol (2013-2014), Estudiantes de La Plata (2014-2015) şi Crucero del Norte (2015-2016). Oliva (26 de ani) joacă pe postul de fundaş şi a marcat primul gol în tricoul alb-roşu în meciul amical FC Dinamo Bucureşti - NK Celje, scor 1-1, disputat în cadrul stagiului de pregătire efectuat în Slovenia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.