Sport

Mihai Gică învingător la turneul de tenis al arbitrilor

Dan Chiriac
18 iul 2016 1484 vizualizări
Primii doi favoriţi au disputat finala în întrecerea de la baza sportivă „George Bucuroiu”

Duminică au avut loc finalele tradiţionalului turneu de tenis rezervat arbitrilor şi foştilor arbitri de fotbal. Finala întrecerii a opus primii doi favoriţi, Mihai Gică şi Cristian Voicu. Primul a fost arbitru divizionar pană în vara acestui an cand şi-a terminat o carieră de 13 ani. Mihai a ieşit din arbitraj la limită de varstă. Acesta a fost premiat la finala Cupei Romaniei, faza judeţeană, chiar de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu şi preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru. Adversarul său a fost Cristian Voicu, preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri Vrancea şi arbitru divizionar de liga a doua. Partida a fost echilibrată şi decisă după trei seturi. Mihai a caştigat primul set cu 6-3, dar l-a cedat pe următorul cu un scor identic. Actul decisiv a fost dominat de Mihai Gică care s-a impus cu scorul de 6-2. Ultimul act al întrecerii a fost condus din scaun de Florin Tudosă, un fost arbitru de fotbal care a participat la primele două ediţii ale turneului. Finala mică a turneului nu s-a mai disputat. Ionuţ Paraschiv, fost arbitru divizionar pană anul trecut, a obţinut medaliile de bronz după ce adversarul său, Paul Alecsandrescu, a abandonat din cauza unei probleme medicale. La turneul din acest an s-au înscris opt concurenţi: Mihai Gică, Cristi Voicu, Ionuţ Paraschiv, Cătălin Danciu, Florin Danciu, Marius Stoica, Ionuţ Norocea şi Paul Alecsandrescu. Au fost alcătuite două grupe, în care jucătorii au fost repartizaţi astfel: grupa A: Voicu, Florin Danciu, Stoica şi Paraschiv, iar în grupa B: Mihai, Cătălin Danciu, Paul Alecsandrescu şi Norocea. În urma derulării partidelor, în semifinale s-au calificat primii doi clasaţi din fiecare grupă. În primul joc desfăşurat în semifinale Mihai Gică a trecut de Ionuţ Paraschiv. În a doua semifinală, Cristi Voicu a trecut de Paul Alecsandrescu. Organizatorii au oferit la final cupe primilor trei clasaţi, dar şi diplome pentru toţi cei care au participat la această întrecere. Circuitul de tenis de la Focşani a cuprins în acest an trofeul pentru veterani, a 12- ediţie a Trofeului „VranceaTrophy”, turneu destinat senioarelor, apoi competiţia destinată juniorilor şi copiilor, iar acum turneul arbitrilor de fotbal. Turneul arbitrilor  de fotbal vor urmate de alte competiţii juvenile la arenele George Bucuroiu. (Dan CHIRIAC)
   


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
V.L, acum 2809 zile, 13 ore, 50 minute, 23 secunde
Bravo ,Gică! Păcat că ai ieşit din arbitraj.Ai fost foarte bun.Ce-ar fi să te apuci de oină cu o echipă de fete?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.