Sport

Claudia Prisecaru, bronz la naţionalele de la Cluj

Dan Chiriac
17 iul 2016 812 vizualizări
Adjudeanul Cătălin Zaharia, legitimat la Steaua, este campion naţional la suliţă

Atleta focşăneană Claudia Prisecaru a obţinut medalia de bronz la naţionalele de la Cluj. Sportiva a terminat a cincea în proba de 3000 de metri, dar la categoria tineret s-a clasat a treia, fiind medaliată cu bronz. Atleta a terminat cursa cu timpul de 11 minute, 16 secunde şi 50 de sutimi. Tot la Cluj, un atlet format la Adjud a caştigat proba de aruncare a suliţei. George Cătălin Zaharia, legitimat în prezent la Steaua Bucureşti a devenit campion naţional. Acesta a avut o aruncare de 73, 73 metri. Întrecerile de la Cluj Napoca au continuat şi duminică seara, delegaţia vranceană avand speranţe la alte medalii. Săptămana trecută la Cluj au avut loc şi naţionalele de juniori 3. Atleta Georgiana Sglimbea din Adjud a caştigat  medalia de aur la aruncarea suliţei şi  argintul la greutate, într-o proba unde nu figura printre favorite. Sportivul adjudean Marius Stoica, legitimat în prezent la clubul de atletism Roman, a devenit campion naţional dupa ce a aruncat suliţa la 54,87 metri. O alta medalie a fost obţinuta de atleta Andreea Rotaru. Sportiva de la Liceul cu Program Sportiv Focşani s-a clasat a treia în proba de aruncare a greutaţii. În proba de 5 km marş, atletul de la CSS Adjud, Petru Rotaru a obţinut medalia de bronz, terminand cursa cu timpul de 27 de minute şi 41 de secunde. (D.CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.