Sport

Nimic surprinzător la Cluj

Ziarul de Vrancea
15 iul 2016 1230 vizualizări
Spania conduce Romania cu 2-0 după prima zi a întalnirii de Cupa Davis, chiar dacă Marius Copil a făcut un meci mare contra lui Feliciano Lopez

După prima zi a întalnirii de tenis Romania – Spania contand pentru turul II al zonei Euroafricane a Cupei Davis, scorul este 2-0 pentru iberici. Nimic mai normal, chiar dacă au lipsit de la oaspeţi cei mai buni jucători, Rafael Nadal şi David Ferrer, însă cand ai jucători de simplu situaţi pe palierul 150-200 al clasamentului ATP şi te confrunţi cu locurile 15 şi 20, nu este nimic de mirare. Totuşi, Marius Copil (163) a luptat cu multă darzenie contra lui Feliciano Lopez (20), căruia i-au trebuit aproape trei ore şi jumătate ca să caştige în trei seturi, scor 6-7, 7-5, 4-6, 6-3, 3-6 întalnirea cu arădeanul. Copil s-a declarat mulţumit de jocul său, considerand această partidă una dintre cele mai bune jucate de el în ultimul timp, în ciuda faptului că victoria i-a revenit lui Feliciano Lopez. "Cred că mi-a lipsit experienţa. Am pierdut setul I aiurea. M-am deconcentrat pe parcurs, puteam să am 3-1. Sunt mulţumit de cum am jucat, au fost cateva momente în care am greşit, dar sunt şi eu om.  Nu îmi place să mă plang din cauza arbitrilor. Am jucat multe puncte, cele importante au fost pentru el, dar sunt totuşi mulţumit de cum am jucat.Îîmi pare rău că nu am caştigat pentru că am jucat poate cel mai bun meci al meu în Cupa Davis”, a spus Marius Copil. Chiar dacă meciul a durat trei ore şi 27 de minute, Marius Copil a declarat la conferinţa de presă de după partidă că din punct de vedere fizic s-a simţit foarte bine.
În cel de-al doilea joc al zilei, Adrian Ungur (185) a pierdut clar cu 3-6, 2-6, 1-6 în faţa numarului 15 mondial, Roberto Bautista, scorul întalnirii devenind 2-0 pentru Spania. Astăzi, de la ora 14.00, va avea loc meciul de dublu, Florin Mergea/Horia Tecău - Pablo Carreno /Marc Lopez, iar duminică, de la ora 13.00, se vor juca ultimele partide de simplu: Marius Copil - Roberto Bautista şi Adrian Ungur - Feliciano Lopez. Însă căpitanul nejucător al echipei spaniole, Conchita Martinez, nu exclude introducerea lui Feliciano Lopez alături de “tizul” său Marc, în echipa de dublu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.