Sport

Seriozitate echipei şi publicul călduros, argumentele care au stat la baza deciziilor de a semna cu CSM 2007 Focşani

Ziarul de Vrancea
13 iul 2016 5079 vizualizări
Asta declară jucătorii veniţi în această vară sub comanda profesorului Viorel Ciubotaru

Marţi seara a avut loc prima şedinţă de pregătire desfăşurată în efectiv complet pentru echipa de handbal CSM 2007 Focşani,  şedinţă ce a stat sub semnul bunei dispoziţii, dar în acelaşi timp, cu multă determinare şi dorinţă de a face un sezon competiţional foarte bun. La finalul sesiunii de pregătire fizică, de aproape 2 ore, am stat pentru cateva minute de vorbă cu cei patru jucători nou veniţi la clubul nostru. Primul dintre ei, interul stanga Mădălin Ţuţu, ne-a spusa ajuns într-un colectiv unit, la o echipă pe care o cunoaşte de cand s-a înfiinţat, venind la Focşani cu dorinţa de a pune umărul pentru o clasare a acesteia cat mai bună. Mădălin Ţuţu îşi doreşteaducă prin evoluţiile sale bucurie suporterilor, pe care-i aşteaptă în număr cat mai mare la sală. Barlădean fiind, acesta a mărturisit că cel mai mult în decizia de a semna cu CSM 2007 Focşani a contat faptul că în acest fel se află mai aproape de familie. Răzvan Răpciugă, 30 de ani, ultima achiziţie a echipei noastre, a jucat la campioana Dinamo şi spune că a venit la Focşani hotărat să demonstreze că mai are un cuvant de spus în handbalul romanesc. „Trebuia să-mi relansez cariera, iar la Focşani a fost o ofertă foarte bună pentru mine. Am văzut echipa de la Focşani şi anul trecut şi este una bătăioasă, inimoasă, cu un public fantastic”, ne-a spus Răzvan Răpciugă. Tot de la Dinamo vine şi extrema stangă Adrian Băluţ, echipă pentru care în sezonul trecut  a marcat de 50 de ori. „Am urmărit echipa de la Focşani şi este una care joacă cu mult suflet, cu dăruire. Am venit aici să jucăm cat mai bine, să ajutăm şi să ne încadrăm cat mai bine în angrenajul echipei. Am observat că aici este un public inimos, alături de echipă indiferent de rezultate şi asta sper să ne ajute pe viitor pentru că avem nevoie de susţinerea lui”, ne-a declarat Adrian Băluţ. Jucatorul sosit la Focşani de la Ştiinţa Municipal Bacău, echipă ce nu a acces în Liga Naţională, Bogdan Raţă consideră că a făcut un pas înainte în cariera sa. „Şi echipa de la Bacău este una valoroasă, dar am venit aici să facem performanţă. Am văzut echipa de la Focşani jucand la barajul de la Braşov şi mi s-a părut că e un grup foarte unit. Are suporteri extraordinari. Am asistat la meciurile de la baraj şi cand am văzut atmosfera creată de suporteri mi s-a făcut pielea de găină. În decizia pe care am luat-o a contat foarte mult seriozitatea de la Focşani. Toată lumea cu care am vorbit a spus că cei de la Focşani sunt serioşi, iar cele două componente - seriozitatea şi faptul că joacă în Ligă - m-au determinat să vin aici”, ne-a mărturisit Bogdan Raţă.

Foto1: Pregătire fizică în formulă completă


Foto2: Profesorul Viorel Ciubotaru a urmărit atent fiecare jucător


Foto3: Marius Ragea, unul dintre stalpii apărării noastre


 

Foto4-5: Pregătirea fizică, prima componentă a antrenamentul sportiv


Foto 6: Extrema dreapta Robert Năstăsie


Foto 7: Unul din binevenitele momente de respiro în timpul antrenamentului

Pana la intrarea în Sala Polivalentă, de la finalul săptămanii viitoare, pentru jocul cu mingea, profesorul Viorel Ciubotaru le-a pregătit băieţilor noştri un program intens de pregătire fizică, cu două antrenamente pe zi. (Cătălin VLĂDESCU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.