Sport

Vacanţa este gata! Handbaliştii de la CSM 2007 Focşani se reunesc luni!

Ziarul de Vrancea
8 iul 2016 3793 vizualizări
Aceştia vor avea, pentru început, un stagiu de pregătire fizică de două săptămani


Vacanţa handbaliştilor este pe terminate, aceştia mai avand la dispoziţie doar două zile de relativă relaxare,  pentru că un sportiv de performanţă niciodată nu este cu adevărat  în vacanţă, ci doar într-o perioadă în care nu dispută meciuri oficiale. Profesorul Viorel Ciubotaru va „suna adunarea”  luni de la ora 18:00, pe stadionul Milcovul din Sud. Cu alte cuvinte, handbaliştii încep luni, 11 iulie, pregătirea pentru noul sezon de Liga Naţională. La reunire vor fi prezente şi două dintre cele trei noi achiziţii ale clubului, interul stanga Mădălin-Mihai Ţuţu şi extrema stangă Adrian Băluţ, urmand ca a doua zi, marţi, să se alăture lotului şi pivotul Bogdan Raţă, absent motivat în prima zi. Pentru început va urma o perioadă de două săptămani de acumulări fizice, cu două antrenamente în fiecare zi, alternand în această perioadă pregătirea fizică în aer liber cu sesiunile de forţă în sălile de profil.


După cele două săptămani, handbalişii vor intra în Sala Polivalentă pentru jocul cu mingea şi pentru reacomodarea cu aerul închis din sală. Profesorul Viorel Ciubotaru îmi spunea într-o discuţie pe care am purtat-o, că trecerea de la aerul liber, de afară, la aerul închis din sală, în regim de efort, nu este un lucru tocmai lesne de făcut. La începutul lunii august, probabil în perioada 4-7 august, băieţii noştri vor pleca în primul turneu de pregătire din acest stagiu, cu jocuri de verificare, la Suceava, mai vechea noastră cunoştinţă.

La acest turneu,  alături de echipa noastră vor mai juca AHC Potaissa Turda, echipă care în sezonul trecut de Liga Naţională s-a clasat pe locul 6, la doar 6 puncte de podium, echipa locală CSU Suceava, locul 3 din Seria A, plus încă o echipă al cărui nume nu este ştiut încă la data la care scriu aceste randuri. Prin urmare vacanţa s-a cam terminat pentru handbalişti, iar pentru iubitorii handbalului din Focşani poate să înceapă numărătoare inversă! (C. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.