Sport

Sportul Ciorăşti, o nouă apariţie pe harta fotbalului din judeţ

Dan Chiriac
4 iul 2016 2748 vizualizări
Cu ajutorul primarului Nicolae Braicău şi a Consiliului Local, în satul Salcia Veche a fost construită o modernă bază sportivă u aceasta are stadion cu tribună, vestiare cu sală de şedinţe, loc de joacă pentru copii, teren de dimensiuni reduse, dar şi opt camere de supraveghere u conducătorii clubului pot vedea pe telefonul mobil ce se întamplă în incinta arenei

Ioniţă s-a afiliat la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi va participa la nouă ediţie a campionatului judeţean. Formaţia din Ciorăşti îşi dispută partidele pe o modernă bază sportivă inagurată duminică în satul Salcia Veche. Totul s-a realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Ciorăşti. Baza sportivă din satul Salcia Veche are şi o pistă de atletism, dar şi un parc destinat celor mici şi părinţilor.

De asemenea, localnicii pot juca fotbal pe un teren de dimensiuni reduse, cu suprafaţa de zgură. Autorităţile îşi doresc în timp să pună o suprafaţă sintetică. De asemenea, baza sportivă din Ciorăşti ar urma să aibă instalaţie de nocturnă. Ar fi al doilea stadion din judeţ, după cel de la Homocea, unde partidele ar urma să se dispute în nocturnă. Baza sportivă are o tribună de 200 de locuri, toate pe scaune, vestiare pentru gazde, oaspeţi şi arbitri, toate dotate cu WC-uri şi duşuri, dar şi o sală de şedinţe. Toata baza sportivă este supravegheată video cu opt camere de supraveghere ce pot fi accesate în orice moment de pe telefonul mobil de conducătorii clubului. Duminică seara, echipa Sportul Ciorăşti a disputat o partidă de pregătire în compania echipei Tractorul Năneşti, caştigătoarea Ligii Grafit Décor. Gazdele au condus la pauză cu scorul de 1-0. Cele două echipe au oferit un frumos spectacol în repriza a doua cand s-au înscris alte zece goluri.

Tractorul Năneşti, caştigătoarea Ligii Grafit Decor, a învins cu 7-4 în amicalul de deschidere –poza Nanesti

 Tractorul Năneşti s-a impus cu 7-4, iar cele două echipe s-au felicitat la final. Oaspeţii au recunoscut că au jucat pe o baza sportivă excelentă la acest nivel valoric. “Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea ţine să felicite conducerea clubului Sportul Ciorăşti, dar şi pe primarul comunei, Nicolae Braicău, pentru investiţia derulată în satul Salcia Veche. AJF Vrancea doreşte mult succes în noul campionat şi multi ani de activitate celei mai noi formaţii din judeţ: Sportul Ciorăşti!”, se arată într-un comunicat al AJF Vrancea
 

Echipă condusă de fratele lui Damian Militaru
 

Echipa din Ciorăşti este condusă de fratele lui Damian Militaru

 Echipa din Ciorăşti are un conducător de marcă, Costel Militaru. Acesta este fratele fotbalistului Damian Militaru, cel care a jucat trei ani la rand în Liga Campionilor cu Steaua. “Bunicii noştri sunt de la Salcia Veche, dar părinţii noştri s-au mutat la Rîmnicu Sărat. Apoi, Damian a plecat în armată la Haţeg, după care a fost remarcat şi s-a transferat la Jiul Petroşani. A urmat transferul la Steaua şi trei ani în care a evoluat în Liga Campionilor, cu echipe ca Benfica Lisabona, Atletico Madrid, Juventus, Borussia Dortmond, Anderlecht sau Hajduk Split. Acum, fratele Emu locuieşte la Petroşani, unde are o grupă de copii”, ne-a povestit Costel Militaru. Acesta a jucat fotbal în anii 90 la echipa din Ciorăşti. Costel Militaru este consilierul primarului Nicolae Braicău şi locuieşte în satul Salcia Veche. Echipa din Ciorăşti este pregătită de George Ioniţă. Acesta a jucat în tinereţe la Oţelul Galaţi, iar acum se ocupă cu pregătirea echipei locale. Sportul Ciorăşti va începe noul campionat la finalul lunii august. (Dan CHIRIAC)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ciorasteanul, acum 2845 zile, 23 ore, 21 minute, 29 secunde
Felicitari celor care s-au ocupat de acest lucru ! Hai Ciorastiul !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.