Sport

Vom avea selecţioner german?

Ziarul de Vrancea
3 iul 2016 1272 vizualizări
Preşedintele FRF anunţă că aproape sigur noul antrenor al naţionalei va fi din această ţară

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, duminică, la Digi 24, că viitorul selecţioner al Romaniei va fi unul străin. "Va fi un străin de grupurile de interese, de tot ce înseamnă ţinerea fotbalului romanesc în această mlaştină. Va fi străin, nu va fi de naţionalitate romană. Important este profilul de la care am plecat. Ne-am ales desemnarea catorva ţări cu o cultură fotbalistică foarte bogată şi ţări care au avut capacitatea de a trece procese de reconstrucţii. Atenţia noastră s-a dus spre cateva modele: modelul german, modelul belgian şi modelul olandez. Pot să vă spun că am avut pe listă şi antrenori francezi. Dar ne-am rezumat la cele trei modele", a declarat Burleanu. Întbat dacă a revenit din Germania, Burleanu a spus :"Am fost nu numai în Germania. Ceea ce vă pot confirma este că suntem foarte aproape de a ne îndeplini ţinta pe care am avut-o şi anume antrenorul numărul unu de pe această listă. Am fost pregătiţi ca pană la finalul acestui European să îl prezentăm pe noul selecţioner. Căutăm un antrenor cu autoritate, cu personalitate, un antrenor care să se fi bătut pentru trofee în mai multe ţări şi să le fi caştigat. M-am consultat  şi cu alţi preşedinţi de federaţii naţionale, mă refer la handbal, la rugby, dar şi cu alţi preşedinţi din federaţii", a spus Burleanu, care a sugerat că viitorul antrenor al echipei naţionale va fi un german. "Putem să presupunem că va fi un german, dar nu putem furniza mai multe detalii, aceste lucruri ne-au fost solicitate de partea cealaltă", a afirmat Burleanu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.